perjantai 9. maaliskuuta 2012

Laidasta laitaan

Näin alkoi tämä päivä!
Samalla kun muki lipesi kädestä ja mossahti halki niin tuli tunne, että takaisin sänkyyn ja peiton alle...vaan eipä voinut, kun eihän  meidän pikkuiset (hehe 14 ja 15 ja molemmat jotain 180cm...että tosi pikkuisia) pääse edes sängystä ylös ilman että äiti keittää teen ja kahvin + laittaa voikkarit nii ja tietysti herättää!

Niin, eihän tuo muki tosiaan kallis ole (eiku ollut) eikä edes ainoa, mutta noi on MUN LEMPIMUKIT ja nyt niitä on enään 4kpl. Niiiiiin ja noita ei minkään merkkisiä halppismukeja ei saa mistään - YHYY...on pakko alkaa etsiskellä uusia lemppareita, halpoja, kivan näkösiä, ISOJA ja sellasia joita on kiva pitää kädessä.

UuttaWanhaa Singeriä oon kokeillu ompelemalla muutaman vuoritetun kangaskassin, sellaisen muovipussin mallisen joita näkyy blogeissa toisinaan...muistan nähneeni ainakin Kukikkaat kuosit ja vaiheittaisen ohjeen kera Ompelun iloa ja ihanuutta blogissa. Oli kiva tehdä ja mähän siis en ole aiemmin ommellu käytännössä mitään. Mun huolettomalla (vai huolimattomalla?) tyylillä ei ollu edes vaikeeta, tosin ei jälkikään oo täydellistä - mutta oon tyytyväinen ja pojat tykkää omista kasseistaan. Niille on Ikean raidallisesta toinen puoli  ja vanhoista lasten pussilakanoista 'vuori'. Keskiketterä kyllä heti ilmoitti käyttävänsä omaansa ns nurinpäin ja mullehan se käy, kiva vaan jos kelpaa käyttöön!



Titityystä tilaamani huivi- ja tiskirättilanka tuli....ihan supernopea toimitus tässäkin liikkeessä, sormia syyhyttää aloittaa heti mutta, säät vaihtuu ja niveliä särkee - pakko malttaa.

Hyvät ja huonot fiilikset, onnistumiset ja pettymykset vaihtelee....ja sit vielä tuo The Voice of Finland ... meinaa vähän jo jännittää!

7 kommenttia:

  1. Niinhän siinä aina käy,että just se lempparimuki lipsuu otteesta :(Toivottavasti löytyy uusi lemppari tilalle!Mulla on muumimukeja (niin kuin monella muullakin) ja tykkään niitä kovasti!Tällä hetkellä niitä taitaa olla 8 kpl;vain yhden olen ostanut itse,muut olen saanut lahjaksi lapsilta,ystäviltä,työkavereilta.

    Tuo kassi-idea on ihan huippu!Tuon laitan toteutettavien juttujen listalle.Tuommosiahan voisi viedä esim.tuliaisina ja pikkulahjoina.Hienoa,miten sinä lähdet kokeilemaan uusia juttuja ja onnistut loistavasti!

    VastaaPoista
  2. Kyllä päivät ja tuulet/tuurit vaihtelee täälläkin. Harmi mukiasi.Hauskoja kassi-projekteja!

    VastaaPoista
  3. merkku, tuon onnistumisen kanssa on vähän niin ja näin....mutta jos tähän ompelemiseenkin malttais keskittyä, niin tulos vois olla sitä luokkaa että ajattelin minäkin näitä tällä tyylillä tehtyjä kasseja käyttää vaikkapa pikku muistamisena sinällään mutta myös kierrätettävänä lahjakassina varsinaisen lahjan piilottamiseen. kangaskauppaan olis nyt hinku, jotain keväisiä ja kivoja kankaita uusiin ompeluksiin tekee mieli
    Riitta Sinikka, onhan se kivakin että vaihtelee...mä oon ainakin sellanen tuulihattu, että muuten äkkiä kyllästyisin :))

    tämän päivän ompeluja on ollu vähemmän luovat puuhat...voitteko uskoa, Iskällä oli kaapissa jemmattuna kymmenet verkkarit jotka kaikki oli haaruista halki *hymy*

    VastaaPoista
  4. Mullakin tuli niin hinku kangaskauppaan kun noita tekemisiäsi kasseja katselin!Siitä on pitkä aika kun olen ommellut viimeksi,mutta nyt tuntuu että ihan PAKKO kokeilla tuota kassin ompelua.Yhdellä ystävälläni on ensi kuussa synttärit ja pienen lahjan voisi hyvin viedä tuollaisessa kassissa :)

    VastaaPoista
  5. Kiva kun löysin blogisi ja kiva kun olet käynyt blogissani. Tulen uudestaan tänne paremmalla ajalla tutkimaan ja lukemaan. Mukavaa uutta viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  6. Tekevälle sattuu, sanon minä.
    Aivan upeita kasseja.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kiitos, noista kasseista innostuneena suunnitelmaa ja kaavaa/ohjetta vailla hurruuttelin hurjan (=liian) suuren kauppakassin, sen kuvaaminen vaan oli ihan liikaa mun keskittymiskyvylleni.

    Mukavaa viikkoa teille!

    VastaaPoista