sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Sadesäätä,

siskonmakkarasoppaa ja plättyjä. Vallan juhlavaa tänään meillä siis  =)

Eilen meillä oli siis erityisen hieno päivä, ei siksi että oli isäni synttärit, eikä siksi että oli juhannuspäivä vaan tietysti siksi että Nuppu oli meillä (ja Esikon koira myöskin). Päivä alkoi koirankarvojen siivoilulla ja Nupun hakureissulla Lahdesta. Kymmenen nurkilla oltiin kotona ämmilässä ja siitä iltaan asti herkeämätöntä Nuppuilua <3
Pakko sanoa, että on se vaan ihana tyttö! Ei puhettakaan mistään ongelmista, ikävästä tai kiukkuilusta. Ämmilässä oli aikas erilaista tietysti, kun oli lauma ihmisiä viihdyttämässä ... kotona omilla vanhemmilla on kaikkia hoidettavia asioita, pyykkäämistä, kokkaamista, siivoamista jne eikä pikkuiselle riitä 100% huomiota. Meillä ämmilän väellä Nuppu oli päivän pääasia, tietty sekin muuttuu jos ihanainen olis täällä pidempiä aikoja kerralla.

Typsy on reipas ja rohkea, osaa leikkiä ihan itsekseenkin ja keksii hassutuksia. Päiväunet ja ruokailutkin sujui hienosti.

Saa tulla toistekin! Ihan varmasti!

Orvokki sai oman Kickeroonsa ja rakastui.

Kokonainen sentin paksuinen kurkkusiivu suussa  =)    mutta noi ripset -  aivan ihanat <3
Ei meillä ämmilässä montaa lelua ole, joitain kuitenkin..... mutta parhaat löytyi kissojen  ja koiran korista.


Ja vaikka päivä sujui moitteettomasti ja itse nautin kovasti Nupusta eikä hänkään kaipaillut vanhempiaan....oli silti Nupulle varmana päivän paras juttu se kun äiteee ja isi tuli hakemaan kotiin.
Tyttö konttasi noin 130kh/h edestakaisin äitinsä ja isänsä väliä ja aina piti päästä syliin, mutta karkasi hetimiten taas toisen syliin ja taas takaisin.

Ja oli tuo koiran tapainen 'Otuskin' aika kiva, se on luonteeltaan hurjan valloittava.

3 kommenttia:

  1. Ihanan hyväntuulinen postaus! :o)

    VastaaPoista
  2. mukava blogi :--) onko elämän suola ja sokerin Veera siis sinun tytär?

    VastaaPoista