lauantai 6. heinäkuuta 2013

Päivitellään välillä • ...ihan ensin päivittelen, näitä kelejä... HUH HUH, melkoisia helteitä ja äkkinäisiä sateen ja ukkosen ryöpsähdyksiä. Meinaa olla pyykin kuivailu pihamaalla hankalaa!
 • ...sitten päivittelen saamattomuuttani blogin suhteen...aijai kun tahtoo olla hankalaa saada yhtikäs mitään kirjoteltua
 • ...jospa nyt olis vuorossa huonon muistin päivittely? Miten en muistanut ottaa ainoatakaan kuvaa leikkimökki-projektista???? Saatiin Iskän veljen perheestä vanha leikkimökki Nupulle ja Pertsalle. Iskä pikkusen fiksaili ja tänään oli möksän siirto heidän kotipihaansa. Aivan somalta se näyttää siellä kalliolla kukkulalla, varmasti tarjoaa kivat puitteet moneen leikkiin.
...sitten vois päivitellä vaikka ämpäriperunoita, se kun on aina vaan useimmin esiintyvien hakusanojen listalla kärkipaikoilla.
Suoraan sangosta kaivettuna ne näyttää kutakuinkin tältä, pestyistä mulla ei tieteskään ole kuvaa, mutta kauniita milteinpä virheettömiä pottuja ne tapaa olla! Edelleen voin sanoa, että suosittelen lämpimästi...vieläkin ehtii saamaan sankopotut kun laittaa pikapikaa itämään valoisaan paikkaan siemenpotut.


ja sitten päivitellään KAT-työ. Eli Juhannusruusu-matto trikookuteesta, se joka käpristeli ja aaltoili ja oli aika kamala. Purkasin sen kokonaan ja tein uusiksi, jostain kumman syystä kude ei riittänyt ohjeen mukaiseen reunukseen joten ---> sovelsin oman pääni mukaan  :)
Nyt se matto on jo Nupun huoneen lattialla. Hyvä!


 • ...ja päivitystä myös KyJyyn, tekeillä on nro 6, kudottu (neulottu!) matto trikookuteesta...molemmin puolin passaa käyttää, toinen puoli on harmaampi ja toinen taas enempi vaalianpunainen.

...ja nro 7, Novitan Bambulangasta neulebolero(?) mulle
...vielä päivitettyä tietoa niistä aiemmassa postauksessa esittelemistäni KATeista, elikäs Purosta virkkaamistani Juhannusruusun mallilla toteutetuista tableteista/kateliinoista. Niiden kolmen vaaksan halkaisija kutistui pesussa kahteen ja ennen prässäystä ne näyttävät tältä


Jospa syksymmällä prässään ja otan kuvan joskus kun ovat käytössä. Kivat niistä tuli kyllä.


Vähän voisin vielä päivitellä sitä, että Juniori on ollut maanantaista asti rippileirillä, eikä pojasta ole kuulunut piippaustakaan (huomenna onneksi loppuu leiri ja saan lapsen kotiin) ja sitten sitäkin, että Keskiketterä on juuri parhaillaan SummerUpissa (eli lökäpöksyjen musiikkifestareilla) Lahden Mukkulassa...vaikka kun tämä on kyllä jo kolmas kerta ja aina on menny hyvin niin kyllä maar nytkin!

Huhhuh kun on päivitelty!

4 kommenttia:

 1. Upeita pottuja, miulla taitaat kasvaa vaan pitkää komiaa vartta.
  Ai että nuo purosta tehdyt alustat on kauniit ja tosi hyvin huopuneet, varmaan huopasestakin saisi noita tehtyä.
  Mukavaa sunnuntaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen juttu muuten, että ämpäriperuna harvoin kukkii, kun varret alkavat tuleentua on potut valmiita...ja olen minä kyllä "ryöstänyt" kesken kasvunkin kaivelemalla vaan varovasti sieltä mullasta perunoita ja huolelliseti multa takaisin jotta kasvu jatkuu.
   Älä huoli, eiköhän ne sinunkin ämpäriisi satoa tee!!!

   Kyllä toki onnistuu huopasestakin. Tälläselle "ei niin kauhean tarkalle ja/tai taitavalle" tuollainen huovutettu on kiva, kun antaa pikkuisen anteeksi :)

   Poista
 2. Wow! Hienoja huovutettuja tabletteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo on kyllä nopeita ja kivoja tehdä. Luulen, että tuolla tyylillä tulee joululahjojakin värkättyä.

   Poista