maanantai 12. maaliskuuta 2012

Ämmi bambuttaa kukkaa ja märehtii

"Ei vuodet kulu, ne kuluttaa
Puree palan, sitä mutustaa
Se minkä koetat jättää taa
muistaa muistuttaa."
              Elämän tarkoitus by Kolmas NainenSiinäpä se aika pitkälti onkin tämän päivän tunnelma, vaikka aurinko sinnikkäästi koittaa pilvien lomasta paistaa.


Hassua kuinka joinain päivinä tuo pään sisällä pyörivä jukeboxi löytää pelkästeen tietyn oloisia biisejä...kaikki samaa tunnemaailmaa...

"Lapsuuteni kesät sumuun vajonneet, palasiksi muistojeni läjään hajonneet.
Palapelin kokosin paksuin rukkasin, ihmetellen minne kaikki palat hukkasin.
En unta saanut ja näin.. jäin miettimään..

Kaiken minkä muistan aika kutistaa, mä sitä pelkään, sua tahdon rutistaa.
Kuullut olen ikuisuuteen kaiken piirtyvän, ja kaiken suhteen, kaiken siirtyvän."
              Kaikki häipyy, on vain nyt by Eppu Normaali


Mä aloin 'pääntyhjennyskäsityöksi' bambulangasta kutoa ensimmäistä tiskikukkaani, ohje löytyy ainakin täältä, helppo ja nopeatekoinen...luultavasti näitä teen montapaljon välitöinä just näin, kun ei jaksa alkaa mitään erityisempää ja ainahan tälläisiä pieniä lahjoiksi sopivia on  hyvä olla laatikossa.

Ihanaa silkkilankaa (Jaipur Silk Fino) tuli Titityystä ja nyt pähkäilen mihin sen raaskisin käyttää...luultavasti päädyn huiviin, jota alunperinkin ajattelin...mutta annan ajatuksen muhia muutaman tiskikukan ajan.
Tilasin hirveän herkullisen värisenä tuon (kuva lainattu), väri ei tunnu kuitenkaan sittenkään ihan omalta...eli lahjalaatikkoon kaiketi sekin. Hyvä vaan saada jotakin oikein kaunista sinne varalle.

Nyt taidan liukastella postilaatikolle ja kiehauttaa kahvit, Iskäkin jo ihan kohta tulee töistä.


C.U.

3 kommenttia:

 1. Hei! Löysinpä sinun blogisi. Etsiskelinkin jo viikonloppuna, kun huomasin uuden lukijan. Toivottavasti viihdyt lukijani.
  Kirjauduin tänne ja katselen aina kun ennätän.
  terveisin Molla

  VastaaPoista
 2. Kunhan pääset työssä alkuun niin lanka voikin sitten ruveta tuntumaan omalta;herkulliselta se tuossa kuvas näyttää.Mutta lahjalaatikossa on hyvä olla varalla kaikenlaista kivaa :)

  Kolmannella Naisella on niin hyviä sanoituksia biiseissään.Ei mitään liirum laarumia vaan sellaista mikä koskettaa ja tosiaan laittaa ajattelemaan ja tuntemaan.Vuosien varrella on tullut kuunneltua paljonkin.Ja sama pätee kyllä Eppuihinkin;hirveän hyviä biisejä.

  VastaaPoista
 3. Oon kamalan kausiluonoinen kaikessa tekemisessäni ja toisinaan on näitä kohtia, joissa musiikki on tavattoman tärkeää. Joskus näiden musiikkikausien aikana sanoituksilla on suurtakin suurempi merkitys ja (joitain) sanoittajia arvostankin melkeinpä enemmän kuin artisteja/muusikoita.
  Joskus kappaleissa melodia on se iso juttu, vaikka silloinkin sanoilta odotan jotain mistä saan kiinni.

  Pääni sisällä toimiva jukeboxi valitsee biisit omatoimisesti ja siksi joskus on 'pakkosyötettävä' tietoisesti valittua musiikkia levyltä tai radiosta koneistoon.

  Musiikilla on kuitenkin suuri voima!

  VastaaPoista