perjantai 23. maaliskuuta 2012

Laiskat päivät

Eilisen päivän nukuin...paitsi sitten iltapäivällä kun perhe kotiutui, nousin, kokkasin, puin ja lähdin Junnun ja Iskän matkassa kaupalle. Käytiin Iskän mieliksi hakemassa uuden K-kaupan avajaisista tarjouskahvia...HUHHUH, mitkä jonot ja ihan 'kädetön' kassalikka, jolla ei ollut mihkään kiire. Harvoin ärsyynnyn niin, kuin jonossa eilen. Lonkkia ja polvia pakotti ja jono ei liikkunut juuri etanaa nopeammin. Vielä käytiin Kärkkäisellä, mutta yläkertaan en uskaltanut...on kankaan/lakojen osto-kuume ja koitan vastustella...ja korttiaskartelujakin tekis mieli kokeilla...sinnittelen vielä, mutta pelkään että jossain vaiheessa lipsahtaa.

Tänään oon ommellu tutusta materiaalista eli vanhoista liinavaatteista muutaman kangaskorin, tai paremminkin pussukan ja keittiöpyyhkeiden eteen verhon. Täytyy pestä ja silittää ne ennenkun ottaa käyttöön ja kuvaa, ja jospa vaikka huomenna sais lisäks edes keittiön ikkunan pestyä.

Nyt tekeillä on (taas) Kebab-leipä Tupun tuvasta bongatulla ohjeella...taitaa olla neljäs tai viides kerta jo - helppo ja maukas. Tupulla on paljon ihania reseptejä, sellaista järkevää ja herkullista ruokaa.

Meidän 'vanha-poika' Hirmu, kohta 13v nukkuu suloisen onnellisena...ihana kehräävä kaveri.

1 kommentti: