maanantai 26. maaliskuuta 2012

Maanantai - vähän erilainen arkipäivä

Minähän siis tykkään arkipäivistä - tykkään siitä, että aamulla kello soi ja alkaa rutiinitoimet, kahvin- ja teen keitto, voikkareiden väsäys ja poikien herättely + kouluun lähtö. 
Meillä pojat on isoja ja osais kyllä itekkin, mutta koska oon miltein aina ollu aamuisin kotona ja höösänny, niin ei ole heidän tarvinnut huolehtia...senkun vaan odottavat, että äite herättää valmiille aamupalalle ja ajaa koulutielle aikanaan. 
Tänäänkin tältä osin normimeininki, mutta jo ennen poikien herättelyä olin herättänyt Iskän, niinkuin kaikkina arkiaamuina...tänään Iskä vaan mutisi ettei mene töihin...ei jaksa. No mikäs minä olen sille vastaan sanomaan, siihen se jäi nukkumaan. Outoa tässä on se, että meidän Iskä ei ole juuri koskaan pois töistä.
Perus aamutoimien jälkeen, poikien jo lähdettyä kömpi Iskä ylös petistä. Ilmoitti, että nyt lähdetään Vantaalle jonnekkin romukauppaan...jahas no, sitten mentiin mikäs siinä...olin kyllä tuumaillut ihan muita puuhia, mutta mutta...matkalla Esikko soitteli, että josko lähtisin hänen kanssa käymään Ikeassa... Heh, lupasin lähteä, kunhan pääsen Vantaalta kotiin =))   No teimmekin niin, että jäin romukaupalla käynnin jälkeen Ikeaan ja Esikko + Nuppu tulivat sinne ja näin puolikuntoinen Iskä pääsi kotiin nukkumaan.

Kauppakierros oli poikkeuksellinen...ei löydetty oikeastaan mitään ostettavaa, kumpikaan. Tai oli siellä kaikenlaista kivaa, mutta liian kallista ja kivoin juttu mitä nähtiin ei ollu myytävänä...meinaan Nicke Lignell <3 ja sillä oli kauhian kaunis puolisonsakin mukana. 

Mukava oli kuitenkin viettää aikaa 'mun tyttöjen' kanssa! Kiitos Esikko ja Nuppu <3

 Nuppu on niin suloinen, iloinen ja vilkas neiti!Ja ainiin joo...ompelin eilen läskin hiiren ja kameralle suojapussukan.Ei ihan onnistunein ompelukseni  ;)Eikä ihan priimaa tämäkään, mutta asiansa ajaa.


Niin ja Iskän vointi...ei ihan terve, mut ei kauheen kipeäkään....saapi nähdä mihin suuntaan etenee.

1 kommentti:

  1. Munkin tarviis kaivaa tuo ompelukone esille.Ainakin kirpparilta ostamani keittiön verhot pitäis lyhentää.Ja ne kankaiset kauppakassit siintelee edelleen mielessä.Ja muutama muukin pikku juttu.En vain ole ommellut moneen vuoteen,niin se aloittamisen vaikeus...

    VastaaPoista