sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kevättä kevättä

Miesten eilisiltaisen kalastusretken koko saalis

Vanhaherra Hirmu (meidän reikäpää kolli) kyllä arvosti tätäkin saaliskalaa.


Iskä talutteli vanhaa nurtsinsyöjää...

....kuten tuosta rajasta huomaa  =)

Illemmalla, kunhan pottiputki kotiutuu tökätään kuusiaitaan muutama täytetaimi korvaamaan kuolleita. Tiensivussa aita on jo korkeampi, mutta pitkänomaisen tonttimme pitkille sivuille kuusiaita on istutettu muistaakseni kaksi vuotta sitten, eli ihan pieni vasta semminkin kun ei käytetty aitataimia vaan tavallisia metsään tarkoitettuja.

Rekku joutui nurmikon leikkuun ajaksi tarhaan, kun se ei ole paras kaveri tuon ruohonleikkurin kanssa.Ihana ilma, tuulee ja aurinko paistaa...tällä kelillä minä aina poltan itseni pihalla kun en malta olla varjossa tai pitää pitkähihasia...nytkin jo kuumottaa poskipäät ja niska vaikken hirmuisen pitkään ulkona ollut.

Näistä kevätpäivistä todella nautin...ei ole mitään pakollista. mutta puuhaillaan koko perhe yhdessä jotakin, noi meidän teinipojatkin ihan vapaaehtoisesti mukana.

3 kommenttia:

 1. Kevät on vaan niin ihanaa aikaa. Itse kärräsin puita tänään ja aina välillä kunntelin kaikkea. Mahtava konsertti, kun linnut lauloivat.Nautitaan, vaikka tekemistä on yli oman tarpeen.

  VastaaPoista
 2. Olipa ihana käydä vierailulla blogissasi :)
  Aurinkoa ja iloa loppuviikkoosi♥

  VastaaPoista
 3. SisustEllen, kiitos <3 Ihan pikapikaa kävin kurkistamassa suloista blogiasi, täytyy tutustua paremmin kunhan malttaa viipyä sisällä koneen ääressä.

  Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista