keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kamera hukassa,

ja toisen kameran laturi kans...oon taitava hävittämään tavaroita.

Hehkutin taannoin uutta läppäriäni, Sony Vaioa...kiva peli, mutta mutta...eräänä päivänä kesken Face-pelien peluun ja BB24/7 katselun kone pimeni ja kertoi sittemmin systeemin kadonneen. 
Otin yhteyttä Sonyn tukeen ja sieltä (kunhan lopulta sain IHMISEN langan päähän) kuulin, että kone on lähetettävä hoitoon. Huoltohommelit sujui mahtavasti, kotiin tuotiin loota (ihan ovelle asti) jolla ilmaiseksi lähti maailmalle. Olisi jopa haettu kotiovelta jos olisin halunnut. 
Viikkoa myöhemmin laite palautui jälleen kotiovelle ehjättynä - käytyään ensin Saksanmaalla saamassa korjausta (kovalevy oli hajonnut kahden kk:n käytön jälkeen). 

Nyt on oma kompuutteri käytössä jälleen - upeaa!

*   *   *   *   *

Eilen kävin Esikon kanssa kaksin Ikeassa...he kun muuttivat juuri asunnosta taloon ja sen muuntaminen kodiksi on meneillään ja Ikea auttaa mukavasti valikoimillaan ja hintatasollaan. Harmi homma vaan kun osa ostoslistalle laitetuista tavaroista uupui myymälästä.
Mukava reissu oli kuitenkin, vaikkei aika ihan (yllätys yllätys) riittänytkään koko puljun kiertelyyn. Ja ja ja... mä ostin maton, tykkään ja Rekkukin tykkää...olis kiva ottaa tänne kuva..koira meinaan makoilee onnellisen näköisenä keskellä 
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50211670/


Valby Ruta-mattoa.
Selkeesti alan tulla vanhaksi kun tykkään nykyisin täälläsistä mummojen matoista, niinku Junnu ostostani nimitti.

*   *   *   *   *

Kirjoneulelapaset kutsuvat taas kutomaan, en oikein vielä osaa mutta opettelen innoissani.


Juu ja...hullu rekkakuski yritti ajaa motarilla meidän yli... puheli puhelimeen ja näpytteli vissiin tietokonetta ajaessaan, taisi ohjata polvella eikä oikein meinannu yhdistelmä pysyä hallussa.
Säikähdys oli kyllä kova, vaikka ei onneksi mitään varsin tapahtunutkaan - onneksi!

6 kommenttia:

 1. Tavaroilla on kumma tapa kadota, ja sitten ne ilmestyy jostakin, outoa:)
  matto on kaunis, eikä mikään mummomatto:).

  Onneksi teille ei mitään tapahtunut , huh, rekkakuskille risuja ja paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vallan ikävää kun ammattiautoilijatkin syyllistyvät tuollaiseen liikenteenvaarantamiseen.

   Meillä on mökki sellaisessa kaaoksessa (aina) että tänne mahtuu hukkumaan miltein mitä tahansa...eli mun kohdalla oma syy

   Poista
 2. mummomatto, hahahaa! ajattelin ihan samaa eilen siellä ikeassa mutta pidin leipäläpeni kiinni ja totesin mielessäni että sähän olet mummo :D (vaikket vanha ookkaan, vielä)

  hyi hyi hyi se motarijuttu... ääni väristen kerroin anssille sitä kotona, vaikkei siinä "tavallaan" mitään käynytkään.. niin hyi!

  "valitettavasti se on poistunut kokonaan valikoimasta eikä me enää saada sitä..." aaaaRGH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sun tarttee nyt keksiä joku muu matto taikka ettiä jostain nettikirpulta käytetty

   Poista
 3. Minäkin olen katsellut mattoa "sillä silmällä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maton osto on minusta joko kamalan vaikeeta tai sitten se käy ihan "tuosta vaan" niinkuin nyt tällä kertaa...aikas harkitsematta vaan ostaa rymäytin, vaikka tän tyyppisiä olen kyllä katsellut muualla aiemmin.

   Poista