maanantai 10. joulukuuta 2012

Jouluradioo ja nitkutusta


Nykyisin aamulla ensitöikseni avaan läppärin ja jouluradion, siinä sitten aika ohimennen puolella korvalla kuulostelen joulumusaa samalla kun hörpin (ämpärillisen) kahvia ja luen nettilehdistä uusimmat uutiset...

...tänään kuitenkin tarttui korvaan radiosta hurrrrjan kiva tunnelma vanhasta tutusta joululaulusta ja oli pikipakko tarkistaa kuka oli esiintyjä. 
Näin löysin mun tämän joulun ehdottoman suosikkini! 


 Tämä poppoo on mulla mennyt tyystin ohi aiemmin - onneksi nyt löysin!
Ja onneksi näiden nuorten miesten musiikkia löytyy Spotify-palvelusta...arvattekohan yhtään mikä levy täällä soi ihan tauotta nyt ;)
Ihanan hyväntuulisia ja pirteitä sovituksia tutuista ja tuntemattomimmistakin joululauluista, kyllä nyt neulepuikot jaksaa huiskia.Ja muuten, otsikossa esiintyvä "nitkutus" on Iskän käyttämä nimitys neulomisesta.

8 kommenttia:

 1. Mä yritin kuunnella Jouluradiota mutta en pystynyt :( Ei siksi, etteikö siellä olis ollut kauniita joululauluja, vaan juurikin päinvastoin. Jokaikinen joululaulu sai mut tillittämään - pakko oli sulkea ja jatkaa nitkuttamista toistaiseksi seuranani tylsät tv-ohjelmat. Plääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua, susta on tullu meikä - oon aina märisemässä. Ootko muuten äänikirjoja testannu nitkutteluseuraksi?

   Poista
  2. Itse asiassa en - paitsi Karhukirjeitä ja Noita Nokineniä :D (Lastenkirjoja..) Meidän kirjastossa on niin onnettomat valikoimat enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi mennä pääkirjastoon. Tai ylipäätään tutustua pääkirjaston tarjontaan, että pyytäisin niitä tilaamaan ne tohon lähikirjastoon, olisihan sekin mahdollista.

   Mutta totta, Kikin kommentista voisi tosiaan päätellä, että joululauluille kuuluukin vähän porata, ei niitä voi kuunnella silmät kuivina. Ja silti pitää mennä kirkkoon laulamaan niitä kauneimpia joululauluja, vaikkei A) kuulu kirkkoon B) osaa edes laulaa

   Poista
  3. En mäkään...mutta oon suunnitellu - toimii varmaan hyvin kun taas oikeen kirjan lukeminen kutoessa on aika hankalaa.

   Poista
 2. Kyllä määkin sitten kehtaan tunnustaa, että melkein kaikki joululaulut saa poruhanan aukeamaan :)Lähden etsimään Pekka Laukkarinen Trioa ja kohta varmaan sitten vollotan lisää :D Kiitos musavinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Kiki, tästähän vois jo päätellä että joululauluille suorastaan kuuluu porata :)

   Tuo Laukkarisen levy on sitten sellaista hengellisempää meininkiä...ihan vaan varoiksi sanon kun ei kaikki oikein sellasesta....

   Poista
 3. Kerta vielä: Entä tiedä miksi, mutta Jarkko Ahola ja Adagio sai tänään hanat aukeamaan ihan totaalisesti eikä loppua meinannut tulla millään. Onneksi AM lähti töihin yöksi, muuten se oli varmaan kyörännyt mut yöksi hoitoon.

  VastaaPoista