tiistai 4. joulukuuta 2012

Vaikka maa on valkoinen...

.... laulaa Ismo Alanko uusimmallaan: Harmaa on hyvä väri.

♥     ♥     ♥

Hammaslääkäri nappasi äsken kaksi (entistä) hammasta pois ja turpa on nyt puuduksissa, vänkä tunne.

Eilen kirurgi laittoi lähetteen rannekanavien leikkaukseen ja törkkäsi kortisonipiikit peukkuihin, tänään niitä särkee kovasti...niin vissiin kuuluukin, varotteli että kaksi päivää on kipeet ja sitten tulee helpotus - sitä odottelen, enkä paljon muuta saata tehdäkään kuin odottaa.

Onneks on musiikki ♥

6 kommenttia:

 1. Auts hammaslääkärille ja piikeille, kumpikin aivan kammotuksia. Koita jaksaa huilauttaa käsiäsi.
  Miulle kerran yks lääkär yritti laittaa kortisoonia peukaloon, hän tuhras ja sorkki ja lopuks sano" mee sellaselle lääkärille joka osaa pistää":) ja mie menin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se se on veikee tunne kun lääkäri rapsuttelee ruiskun neulalla luuta etsiessään sitä kolosta johon lääkkeen sitten tuikkaa :)

   Hyvä, kun löysit taitavan pistäjän! Ei ne tosiaan kaikki osaa...

   Poista
 2. Voisit tulla meille odottelemaan.. :D

  VastaaPoista
 3. Autsch, piikit on mun kammotus ; toipumisia sinne.

  Muistanko oikein, että virkkasit jotain sellaisesta ´matonkuteesta´tai jotain. Miten isolla koukulla teit sen ja mistä niin isoja koukkuja löytää ? Pitäkö olla 7 tai 9 tai jotain ? Voisitko neuvoa ? Kiitos ((*.*))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein joo sellasia lelukoreja trikookuteesta, ja itseasiassa myös mattoa ihan vaan verhosta revitystä kuteesta.
   Noi lelukorit tuntui aika löysiltä (tai sanotaan rennoilta) kun tein nro 8 koukulla, joten purin ne ja tein kaksinkertaisesta kuteesta uudet jämäkämmät versiot. Saa kyllä aika tosissaan ainakin mun käsialalla kiskoa - että ei niitä keveimpiä tehtäviä. Revittyyn puuvillakankaseen toi oli aika passeli koukkukoko.

   Ja siis koska oon huonomuistinen (luetaan laiska) niin en oo saanu aikaseks ostaa yksinkertaiselle trikoolle paremmin sopivaa koukkua, joka voisi olla vaikka 7 tai 6 - varmaan aika paljon omasta käsialasta kiinni.
   Tuo mun 8 on ostettu muistaakseni Robin Hoodista, ja aika monessa ihan tavallisessa rompekaupassa noita kokoja näkee.

   Kiitos toivotuksista, kyllä tää nyt jo alkaa helpottaa. Jospa huomenna sais jo pääteltyä keskeneräisiä juttuja ja alettua joulujuttujen virkkailuja.

   Poista