tiistai 22. tammikuuta 2013

B = Baktus

Mun eka baktus, aakkoshaasteen B.

Lankana Gjestalin Frost

Lankaa käytin 200g

Huivista tuli iso...

...niin oli tarkoituskin.

Tykkään väristä ja langan tunnusta. 

Jotain muutakin...vaihteeksi osuin Riihimäen Vahinkotavarakeskukselle sopivasti, oli Keloa(2.90€) ja Rosea(1.40€) muutamia keriä tarjolla...oli pakko ostaa.
Kelo on houkutellut jo pidempään, mutta käsipestävänä lankana on aiemmin jäänyt hyllyyn...tällä hinnalla oli otettava.

Syntyi pipo, jonka kuva ei suostu kääntymään oikein päin. Näyttää lörpälle, kun mallina on pienipäinen kaveri (Keskiketterä).


Tuli tumputkin, diakonaalilapaset...ihan myhkyräiset ennen kastelua.

Syntymässä toisetkin tumput, intialaisella peukalolla. 

16 kommenttia:

 1. Ihania käsitöitä (taas niin herkku värit)ja ihana on se Vahinkotavarakeskuskin :) Joskus sieltä tarttuu matkaan hirveesti tavaraa ja joskus ei mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti.
   Juu se on sellanen puoti, jossa pitäis käydä usein kun tavaraerät on joskus niin mahdottoman kiinnostavia....mutta sitten taas moni reissu on silkkaa pettymystä. Meiltä on onneks aika lyhyt matka Riksuun, joten aika usein (ehkä kerran kuussa) tulee poikkeiltua.

   Poista
 2. Ihana huivi ja siinä se B :)
  Kauniita nuo uudet asusteetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Tykkään itsekin huivista, mutta langan väritys ei toiminut ihan täydellisesti tässä mallissa. Toisaalle tuli isohkoja värilaikkuja samaa ja toisaalla taas raidoittui hyvinkin säännöllisesti. Ei kuitenkaan kauheena haittaa, mä kun oon sellai "vähän sinnepäin"-tyyppinen ihminen.
   Tuolla mallilla ehkä kuitenkin teen joskus jostain ihan erilaisesta langasta uuden.

   Poista
 3. Tosi kaunis huivi, malliltaan ja väriltään ja varmasti monikäyttönenkin.
  Lämpimät, tumput ja pipo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä kun olen sangen...hmmmm...laaja (heh) niin tykkään että huivi on iso, saa sen kieputeltua miten milloinkin mielii joten silleesti on kyllä käytettävissä useemmalla tapaa.

   Poista
 4. Nätti huivi! Mua niin harmittaa, kun mä en saa käsityörintamalla mitään aikaiseksi :(
  Me ollaan kerran käyty tuolla Vahinkotavarakeskuksessa ja kun silloin ei ollut mitään, niin sen jälkeen ei olla käyty, pitäisi käydä, jos sieltä kerran tollasia löytöjä tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kässy-jutut tulee takasin sitte aikanaan kun on tullakseen - älä hätäile äläkä huoli!

   Kerran aiemminkin oli noita Novitan lankoja tuolla ihan hassulla silleen että osuin kohdalle, normisti ei mun lankoja sieltä löydy.

   Poista
 5. Jestats, puikot on heiluneet hurjaan tahtiin!!
  Nättiä, niin nättiä!! Huivi on hyvän näköinen kaulalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuon huivin tikkaaminen oli mulle aika haastavaa - en tuu ohuempien lankojen kanssa kovin hyvin juttuun,pitäis saada nopsaan valmista...toisaalta tuo tuntuu niin kevyelle ja ilmavalle että kannatti.

   Poista
 6. Hei katjainkeri pitkästä pitkästä aikaa!olet ollut tosi ahkera ja saanut aikaan jos vaikka mitä!ja huomaan,että olet nyt kaksinkertainen ämmi - kovasti onnitteluja näin jälkikäteen! :) Mulla on ollut tosi pitkä bloggauspaussi,kun terveys petti pahasti.Mutta ehkäpä tämä tästä taas...tuntuu tosin,että joudun uudestaan vähän opettelemaan,että mites täällä nyt toimittiinkaan :)Mukavia käsityöhetkiä sulle ja talven jatkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etpä arvaakaan kuinka kiva on kuulla sinusta!!!! Ja kiitos paljon.

   Toivottavasti vointisi on parempaan suuntaan!

   Poista
 7. Voi kun pääsisit pian sinne leikkaukseen. Ja sen jälkeen voisit kaikkea käsityötä tehdä. Minä olisin varmaan sinun tilanteessasi ihan masentunut. Kun nuo käsityöt on "henki ja elämä" !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kyllä se leikkaus pitäisi ihan pikapuoliin tulla ja hyviä kokemuksia on tuttavilla noista, jotta kyllä se varmasti helpottaa!

   Poista