perjantai 25. tammikuuta 2013

Buzzaillaanko?Sain viestiä, että Buzzadoreiksi haetaan juuri nyt etenkin bloggaavia henkilöitä - oletko sinä kiinnostunut tutustumaan erilaisiin tuotteisiin ja palveluihin kokeilemalla ja kertomalla tuttavillesi? 
Buzzadoreille tarjotaan mahdollisuuksia osallistua erilaisiin kampanjoihin, joissa Buzzattavaa juttua itse kokeillaan joko kokonaan ilmaisten tai joissain tapauksissa maksullisten (oma valinta haluaako osallistua lainkaan maksullisiin kampanjoihin) näytteiden muodossa. 
Samalla Buzzadorille toimitetaan myös näytteitä annettavaksi ystäville. Buzzaamista on juuri tämä näytteiden ja tiedon jakaminen kampanjatuotteesta.
Kampanjoita on pitkin vuotta ja niihin osallistuminen ei ole mitenkään automaattista vaan jokainen Buzzador hakee itse sellaisiin kampanjoihin jotka häntä kiinnostavat - aina ei jokainen hakija pääse mukaan, mutta ne jotka valitaan kampanjaan saavat infoa aiheesta ja näytepaketin. Toisaalta, jos elämäntilanteesi on joskus vaikka kovin kiireinen voit silloin vaan jättää hakematta kampanjoihin, eikä näin tarvitse stressata asiasta.
Kampanja-aikana käytät itse ja Buzzaat tuotetta sekä lähetät raportteja Buzzauksesta ohjeiden mukaan, ihan vaivattomasti.
Buzzattavasta tuotteesta/palvelusta ei ole pakko tykätä. Jos huomaat jotain negatiivista voit ihan rehellisesti tuoda mielipiteesi ilmi...jos vaikka pakkaus on mielestäsi huono, tai käyttämäsi aine ei ole niin tehokasta kuin olit ennakkoon ajatellut tms  Tosin myös positiivinen palaute on kovasti tervetullutta, pääasia taitaa kuitenkin olla että sana kulkee ja tuotenäytteet tulevat jaetuksi ja käyttöön - niin ja se että raportoit :)

Jos kiinnostuit,
jota käyttämällä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi niin, että minulle kirjautuu "värväyspisteet". 
Voit myös lähettää s-postiviestin "Finland katjainkeri" osoitteeseen register@buzzador.com
tai lähettää tekstiviestin  "Finland katjainkeri" numeroon +4560991000.
Kirjautuessasi sisään ensimmäistä kertaa tulee sinun viimeistellä käyttäjäprofiilisi (se on helppoa, minäkin osasin). Tekstiviestin lähetys maksaa normaalin viestin hinnan Tanskaan.
HUOM! Sinun pitää tallentaa blogisi osoite Buzzador-profiiliisi.

*   *   *Buzzzbuzzzz*   *   *

2 kommenttia:

  1. Nielaisin syötin :P Täytyyhän tuohon tutustua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Mä itse olen Buzzannut vasta Kultapistettä ja Doven voidetta jotka molemmat on ollu ihan kivoja kokeiluja.

      Poista