maanantai 25. helmikuuta 2013

Ei nitkutella ei.
Nyt on sitten ensimmäinen (oikea) ranne leikattu, puudutus on hävinnyt ja pienesti tuntuu kipua...
ei haittaa, mutta....
KUTOMINEN JA VIRKKAAMINEN SATTUU :( 
ja kaikki mikä sattuu on  kiellettyä ainakin kaksi viikkoa!

MURMURMURRRRR

*   *   *

Pikkuinen Nuppu oli ämmilässä viikonlopun ♥
Saapi nähdä koska mun käsi on taas siinä kunnossa, 
että pystyn ämmittelemään...
...toivottavasti pian!Ihana tyttö ja "Vanhamummon" neuloma söpö paita!

30 kommenttia:

 1. Sun täytyy nyt vaan keskittyä lankaostoksiin ja jättää nitkuttelu väliin vähäksi aikaan :) Toivottavasti se nyt pian paranee, kun se taitaa olla kuitenkin melkoisen vaikeaa sinulle se nitkuttamatta oleminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tein lankatilauksen tässä aamun avaukseksi :)
   Hyvin näiden tämmösten pitäis parantua, vaikka muutama viikko siinä meneekin ihmetellessä ja pitäshän tassun sitten olla entistä ehompi!

   Poista
 2. Lämpöiset paranemistoivotukset! Uskotaan, että kädestäsi tulee "entistä ehompi"
  Pienellä olikin kaunis villapaita!
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuksu ♥
   Äitini on niin taitava neuloja, omasta päästään tekee mitä hienompia juttuja.

   Poista
 3. Samanlainen paketti oli mun oikeassa kädessäni kans vajaa pari vuotta sitten. Oli tosi hankalaa esim vessassa käynti, vasen käsi kun on ainakin mulla ihan tumpelo niissä hommissa. Hyvin se parani, särkylääkettä kyllä kaipas jonkun aikaa aluksi. Ja sitten kun tikit oli otettu pois (parin viikon kuluttua) niin alkoi normi käyttö.
  -MUR-MUR-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo vessa-asia oli tähän mennessä suurin yllätys, että osaakin olla hankalaa. Samaten hiiren käyttö on tuon ihme-siteen kanssa onnetonta, mutta jospa tästä sitten tulisi sellainen käsi jolla voi vaikka pitsejä virkata !!! :)

   Poista
  2. Kyllä mun käsi ainakin parani niin hyväksi, että pitsin virkkaus sujuu hyvin ja muukin käsityön teko, eikä käsi enää puudu öisin ollenkaan niinkuin ennen leikkausta. Nyt on vuorostaan vasen käsi ruvennut oireilemaan samaan malliin. Se hermorata-tutkimus, jolla todettiin, että on hermo pinteessä ranteessa, oli vaan niin kivulias juttu mun mielestäni, suorastaan kidutusta, että se pelottaa. Mutta kaippa se on edessä kuitenkin joskus.
   -MUR-MUR-

   Poista
  3. Minulle se hermoratatutkimus tehtiin onneksi molempiin käsiin samalla kertaa ja vasen käsi odottaakin nyt vuoroaan, ilmeisesti kesällä leikataan.
   Muuten tutkimus oli minusta kohtuullisen siedettävä, mutta yhdestä niskaan tökätystä neulasta tuli voimakas pahoinvointi.
   Ikävää, että sinulle jäi kammo :(

   Olen jo huomannut, ettei leikattu käsi enää puudu - sikälis ainakin toimenpide oli siis isosti avuksi! Ehkäpä uskaltaudun jopa pyöräilemään keväämmällä, sitä on ollut ikävä. :)

   Poista
 4. Mahtaapa olla hankalaa ennekuin oppii tekemään kaiken vasemmalla kädellä. Taitaa kulua särkylääkettäkin melkoisesti. Toivottavasti paranee pian. Nyhän sinulla onkin sitten aikaa suunnitella uusia käsitöitä valmiiksi iso liuta ennekuin pääset taas nitkuttelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä jo tullut huomattua monta asiaa, joista vasemmalla lädellä on hankala suoriutua. Toisaalta on kiva oppia kaksikätiseksi, edes osittain :)

   Poista
 5. Pikaista paranemista!
  Aurinkoa jokaiseen päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Molla, nythän voisikin istuskella torpan kulmalla ottamassa aurinkoa kun ei paljon muuhun kykene :)))

   Poista
 6. Voi kurja, tsemppiä ja pikaista paranemista!

  Ihana pikku murunen niin kauniissa villiksessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän tämä tästä kun vaan muistaa jumpata sormia ja muuten varoa vähän noita lipua tuottavia tekemisiä.

   Minustakin sekä Nuppu, että paita on söpöjä ♥

   Poista
 7. Voimia ja nopeaa kuntoutumista! Kyllä sinä vielä pääset nitkuttelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paranemista tässä koitan jouduttaa jumpalla ja kipulääkkeillä. Muutama viikko, niin pitäisi olla uutta parempi !

   Poista
 8. Melkein säikähdin kun kuvan näin, että mitä on tapahtunut. Toivotaan pikaista paranemista ja onneksi lapset ymmärtävät, selityksen saatuaan, että pitää nyt varoa ämmin kättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joi, ei ollut tarkoitusn säikyttää, ihan suunniteltu hermopinteen tai rannekanavan ahtauman leikkaus tässä vaan oli kyseessä. Sidos on niin massiivinen, että itseäkin meinasi hirvittää kun sen näin. Nyt se jo enempi naurattaa! Kaksi viikkoa tuollainen möhkäle oikeassa kädessä, huvittavaa ja jonkinverran hankalaakin kyllä.
   Nuppu on kyllä fiksu tyttö ja varmaan ymmärtää mistä on kyse. Ja onneksi asuu sillain lähellä, että voidaan kylässä käydä puolin ja toisin vaikka ei nyt ämmilä-lomalle pääsekään.

   Poista
 9. Jospa pakollinen nitkuttelutauko on innoittvaa ideoiden metsästyksen kulta-aikaa?? ;o)
  Pikaisiin paranemisiin!!

  VastaaPoista
 10. Ei mene kauaa kun huomaat kuinka ihanaa on kun käsi toimii eikä koske.
  Toi side on vaa äärettömän suuri, muistan omasta leikkauksestani kuinka se oli hankala ja osu jokapaikkaan, onneksi silloin oli kesä, eikä tarvinnut miettiä miten tarkenee ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin uskon, että leikkaus kannatti - vaikka niistä hyvistä puolista joudunkin itseäni välillä muistuttamaan :)

   Poista
 11. Pikaista paranemista Katja <3 - pian sillä taas neulotaan täyttä häkää. Pyydä perhettä repimään vessapaperirullasta valmiita paloja sulle valmiiksi, niin se helpottaa elämää jonkun verran. Sun olisi pitänyt kysyä lääkäriltä, voitko leikkauksen jälkeen tehdä jotain, mitä olet aina halunnut tehdä, muttet ole tähän asti osannut - ne yleensä vasta myöntävästi :D Ajattele, olisit voinut oppia ihan mitä tahansa ;D

  Mulla kun syksyllä oli käsi kantositeessä ja sain sille lopulta liikuntaluvan, lääkäri sanoi, ettei musta tule keihäänheittäjää. Taisin olla aika murheellisen näköinen kun kysyin, että voiko sillä kuitenkin vielä meloa. Näin, kuinka lääkäri selvästi hetken mielessään mietti, miten melotaan ja sitten sanoi, että juu, kyllä sillä meloa voi. Mutta harmi kun en hoksannut kysyä, voisiko musta tulla viulunsoittajaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä...tuo lääkärin konsultoiminen on pidettävä mielessä kesällä koittavaa vasemman ranteen leikkausta varten!

   Eilen keksin miten pystyn virkkaamaan ja elämä on nyt jo paljon mukavampaa!

   Poista
 12. Voi, voi.... mutta toivotaan että tuosta kädestä tulee nyt paljon parempi kuin ennen.
  Käytä nyt vapaa-aika suunnitteluun. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih...mä jo keksin kuinka onnistun virkkaamaan tämän tumpulan kanssa. Teen peittoon lappusia, hitaasti ja varovasti mutta kuitenkin.

   Poista
 13. pikaista paranemista ja koitahan kestää neule ja -virkkuutauko!

  VastaaPoista
 14. Pikaista paranemista! Pakollisella neulomistauolla on hyvä ideoida uusia töitä! Aurinkoisia kevättalven päiviä sinulle!

  VastaaPoista