keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Sweet 16

... kummityttö viettää synttäreitään viikonloppuna.
Nitkuttelin lahjan.

Novitan kevät 2013-lehdestä...

...huivi ja pipo...

...lapaset omasta päästä (kämmenessä sydän)...

...lankoina Novitan Usva ja  lapasissa Janne...

...ihan kivat.


*   *   *

Kun aurinko paistaa voi hymynaamoja näkyä missä vaan, 
jopa varjon puolella.


16 kommenttia:

  1. Ihanat värit!
    Hymynaamoja :D

    VastaaPoista
  2. Kauniin ja lämpöisen lahjan teit.
    Olet ihana kummitäti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,
      vaikka kummina olen kyllä aika surkea...tulee niin kovin vähän tavattua kummityttöä (vähän harmittaakin tuo asia, mutta en ole kovin sosiaalinen).

      Poista
  3. Tosi kauniit neuleet oletkin tehnyt, tuossa usvassa on kauniita sävyjä, mieli tekis jotain niistä tehdä:). mutta kun lankoja pursuaa joka laatikosta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kyllä itsekin Usvan sävyistä (vaikka muuten olen edelleen enemmän Puro-fani, Usva kai on tullut Puron tilalle tms).
      Harmillisesti mullakin on kaikenlaisia lankoja ja langanloppuja lipasto täynnä enkä pääse ostelemaan kevään herkullisia uutuusvärejä ja lankoja, kun vanhoja pitäisi saada alta pois ensin.

      Poista
  4. Kauniita keväisen sävyisiä neuleita, kummityttö varmaan ilahtuu.
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uudet kevät-langat on kyllä aika ihania ♥
      Kiitos Molla ja mukavaa loppuviikkoa Majalle!

      Poista
  5. Oi, oi miten ihana huivi, mutta tuo sydän idea on tuplaihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, idea sydämeen tuli siitä kun kummityttö on niiiiiiiiiiiin söpö ja tuota Usva-lankaa oli jäljellä ihan pikkunen pätkä jonka halusin käyttää pois.

      Poista
  6. Kerrassaan ihanat, tännekin kelpaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, on aika mukavat neuloa...ei liian vaikea näin aloittelijallekaan.

      Poista
  7. kyllä sai tyttö ihanan lahjan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, katselin yläkoululaisia tyttöjä vähän silleen, että millaisia asusteita käyttävät ja siltä pohjalta valikoitui nuo tehtäväksi.
      Sopii nuorelle tytölle mukavasti....vaikka oikeestaan kyllä mielin tehdä jotain vähän keväisempää, kevyempää, ohuempaa - mutta ehkä seuraavaksi sitten.

      Poista
  8. Moips, asiasta viidenteen ? Olikohan se sun blogista, kun luin, että laitoit niit vanhoja, tarpeettomia kulta-ja hopeakoruja johonkin niiden ostamis-juttuun postin kautta ? Voin muistaa väärin, mutta olisin kiinnostunut, oliko se huijausta vai saitko sieltä jotain ? Tai toimiko se homma. Nyt vaan näyttää sellaiset mainokset lisääntyneen lehdissä ja netissä ? Uskaltaako ? Suositteletko ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi,
      joo olin Buzzadorina kokeilemassa kultapiste.fi palvelua. Palvelu toimi sujuvasti ja sain rahat nopeasti tilille. Koruja tms lähetettäessä kannattaa jo itse katsoa monenko karaatin kultaa mikäkin juttu on, koska hinta menee sen mukaan...ei sillä muuten väliä mutta osaa arvioida minkä verran rahaa pitäisi olla tulossa...jos punnitsee vaan kaikki ja laskee 24k:n mukaan eikä kaikki olekaan sitä niin voi olla katkera pettymys se maksettava summa (esim 24k = 42€ ja 14k = 22,50). Kultapiste.fi ei palauta koruissa olevia kiviä/helmiä tms eikä myöskään maksa niistä, joku muu palvelu muistaakseni maksaa - tämäkin siis kannattaa ottaa huomioon jos sattuu vaikka timantit koristamassa lähetettävää sormusta. Kultapiste.fi ei myöskään osta hopeaa, jossain muualla siitäkin maksetaan.
      Ei ainakaan omalla kohdalla kyllä ollut tuossa firmassa moittimista. Mun korut oli sekaisin eri karaatimääriä mutta laskeskelin itse arvon aika lähelle totuutta joten ei tullut yllätyksiä.
      Uskallan kyllä suositella, mutta noilla jo mainitsemillani "varauksilla".

      Poista