torstai 7. maaliskuuta 2013

Kuulumisia...

...käsi on vielä kipeä, mutta niin kai sen kuuluukin olla vajaa kaksi viikkoa leikkauksesta ja kun tikit on vielä paikallaan maanantaihin asti.

Tyhmyyttäni jätin tulehduskipulääkkeet turhan aikaisin pois ja sain pienen tulehduksen haavaan, se kyllä paranee en ole siitä huolissani. Puutumista ei ole ollut sormissa lainkaan - siis ei ollenkaan !!!

Olen virkannut, ommellut ja ihan ministi jo kutonutkin...sujuu hitaasti ja kankeasti mutta jotenkin kuitenkin.

Yksi projekti on kesken, loppui lanka...ärsyttää, olisin halunnut tehdä sen valmiiksi sunnuntaiksi...toivottavasti lankatilaus Novitalta tulisi jo tänään.

*   *   *

Pertsan ristiäiset on tulevana viikonloppuna, Keskiketterästä tulee siskonpojan kummi-eno...ensimmäinen kummilapsi hänelle, poika jännittää pikkuisen jo nyt.

*   *   *

Aurinko paistaa ja ikkunat on likaiset, ei pysty nyt pesemään - voi voi  *wirn*

*   *   *

Hirveä hyvän nälkä, pitäisi leipoa jotain...
...ehkä suklaakakkua mikrossa...

14 kommenttia:

 1. Kyllä se siitä paranee, eihän se haittaa ulkoilua näin ihanassa kevätilmassa, eihän? Tosin siellä on ällöliukasta, tai ainakin meilläpäin on, pitää olla tosi varovainen.

  Mä tiedän miten paljon sua harmittaa toi, kun et pysty nyt pesemään ikkunoita, ihan hirveesti :D :D :D. Yhtä paljon kuin mua se, että oon näin lyhyt, enkä sen takia voi pestä ikkunoita, AM pelkää että putoan avoimesta ikkunasta kolmannesta kerroksesta pihalle eikä anna mun siksi tehdä sitä. Eikä jaksa kuunnella juputusta koko kesää/talvea ja tekee sen siksi mukisematta itse :D Joskus pituudettomuudesta on siis hyötyäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oletkin silleen somasti mini ♥

   Kumma juttu että ikkunoiden pesu aina kangertaa, vaikka just se on sellainen homma jossa käden jälki näkyy heti...ainakin jos kämmenen läppää puhtaaseen lasiin tasapainoa hakiessa, niinkun mä kerran :)

   Poista
  2. Pöh - mutta kiitos kuitenkin <3

   Mä en kyllä käsitä, miksi noi uudet ikkunat on valmiiksi likaiset. Mä luulin, että kun vaihdetaan ikkunat, niin ne on puhtaat. Pitäisköhän tehdän reklamaatio...

   Poista
  3. Ehdottomasti pitää! Mielellään sellainen Hunks-tyyppinen ikkunanpesijä hoitamaan asia!

   Poista
 2. Kyllähän ne määrätyt lääkeet kannattaisi aina syödä loppuun asti. Minullekin on kerran lääkäri huutanut naama punaisena, että kun minä määrään lääkkeitä niin se tarkoittaa että ne myös syödään =)
  Näkisitpä meidän ikkunat joihin on kissat syljeksineet koko talven. Taidan pestä sitten joskus ennen juhannusta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen lääke-kapinallinen :)
   En lainkaan tykkää popsia pillereitä ja olen useasti lopettanut määrätyt lääkkeet (sellaiset vähän totisemmatkin) omatoimisesti, joten lääkäreiltä olen saanut huutia ketrran jos toisenkin...silti aina uudestaan teen saman hölmöilyn, ja nytkin taas osui omaan (ei nilkkaan vaan) ranteeseen.
   Kaikki (eli minä) ei opi virheistäkään =)

   Poista
 3. Kyllä se on varmasti jännä paikka Keskiketterälle, kun se on aikuisellekkin :) Mutta hän on varmaan myös kovasti ylpeä tuleva kummi :) Ihan sama täällä; ikkunat likaiset ja aurinko paistaa :D Jos me vaan unohdettaisiin ne ikkunat ja siirryttäisiin siihen mikrosuklaakakkuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se suklaakakku odottaa vielä(kin) tekijäänsä, mutta kaikki muut edes vähän herkut oon syöny :)

   Poista
 4. Hyvä että käsi paranee, eikö ookkii ihanaa kun ei puudu.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan älyttömän mukavaa kun sormet tuntuu omilta, vaikka kämmenessä/ranteessa on vielä kipua niin silti pystyy tekemään kaikenlaista vähän pikkutarkempaakin, sellaista mihin ei ole vuosiin pystynyt.

   Poista
 5. Hienoa että käsi parempi ja myöhästyneet onnittelut juniorille :)

  VastaaPoista
 6. Jaa että ihan "ministi" on tullut tehtyä jo käsitöitäkin! ;) Ei pysty vastustamaan? Neuloosin kourissa vakavasti taidat olla sielläkin? Kyllähän se käsi paranee, mutta neuloosi... Ehei...:)

  Oikein hyvää naistenpäivää ja pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu tuo neuloosi taitaa olla vaivoista vakavin, ei taltu millään :)

   Poista