lauantai 22. kesäkuuta 2013

KyJyt 3. ja 4.

Kolmantena aloituksena Drops Fabelin 
Long Print-langasta
Pertsalle palmikkoliivi Garnstudion ohjeella.
Neljäs aloitukseni on samalla myös aakkoshaasteen I,
Novitan Nallesta Ingel-sukat.Sukankutileen kaverina kipugeeli-tuubi = paras ystäväni, polvet on ihan romuna ja peukaloita pakottaa.
Meillä on saunottu muutamana päivänä perätysten ja se käy nivelille.

Huomenna saapuu yökylään käsitöitä hidastava ihana vieras elikäs
tietystikin

Nuppu ♥


Siksi on ihan kiva, että olen (ikäänkuin) vauhdissa aloitusten kanssa..

6 kommenttia:

 1. Kivoja aloituksia, tsemppiä tempaukseen! :) Minä en tuohon kykenisi, teen yleensä vain yhden käsityön kerrallaan alusta loppuun. Ja stressaannun kaikista tempauksista. ;)

  Minullekaan ei sauna sovi, vie voimat täysin kuten myös lämmin sää. Jaksamisia kipuiluihin, muista pitää myös taukoa neulomisista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari ♥

   Pari vuotta sitten kun aloin opetella käsitöitä, olin aivan varma siitä että olen sellainen käsityöntekijä joka ostaa langat tiettyyn työhön, neuloo sen valmiiksi, päättelee ja viimeistelee ja ostaa seuraavan työn langat vasta sitten :)

   Toisin kävi!

   Mulle on alkanut kuin salaa kertyä lankoja, tosin ei mitenkään mahdottomia määriä mutta kuitenkin...samoin noita keskentekoisia on nurkat väärällään.
   Olis kiva kun kesken olis korkeintaan pari työtä: matkatyö, tv-neule ja joku vaativampi ja ehkä sitten vielä "välityöprojekti" johon sais upottaa jämälankoja.
   Silloin tempauksiin/haasteisiin osallistuminen ois mukavaa vaihtelua.

   Nyt meneillään olevat jutut on kuitenkin sellaisia joista en kanna järin suurta murhetta...teen miten jaksan vaikka kyllä kaikki aloittamani työt teen valmiiksi - joskus ;)

   Kipujen puolesta lämmin keli on myös minulle sellainen hankala, ja myöskin kovin sateinenkin...silti syksy on jotenkin mun parasta aikaani.

   Poista
 2. Kauniita aloituksia. Taitaa nyt olla sininen se suosikkiväri :)
  Mukavaa aikaa Nupun kanssa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku-likka lähti kotiinsa muutama tunti sitten ja voi sanoa että kyllä meillä oli mukavaa! Ihana on tuollainen parivuotinen ilopilleri, joka aina välillä heittäytyy uhman vallassa kiukkupussiksi.

   En huomannutkaan itse, että sinistä nyt on enempi käsittelyssä...se ei ole koskaan ollut mun lempparivärini, mutta joskus osuu näppeihin sellaisia sinisiä joita ei voi vastustaa :)

   Poista
 3. on mahottoman kauniita aloituksia, etenkin tuo liivin alku kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, liivin lanka on minusta ihanaa...ohutta ja siksi hitaanlaista nitkutella, mutta toisaalta noin puolivuotiaan koko on aika pieni =)
   Langan värit näyttävät kulkevan kauniisti.

   Poista