tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kuuluu kuulumisia

Työpäivä oli kiva, rento ja inspiroiva.
Eihän se tietysti mikään 
OIKEA
työ ole, mutta
jotain kuitenkin, ihmisiä ja tekemistä.

Ei jännitä enää.

KyJy14 valmistui

Vauvanpeitosta jämiksi jääneistä langoista
itelle kesäkassi tai pussukka.
Lankaa meni jotakuinkin 180g
Ja viimeiseen pätkään asti on nyt käytetty nämä bambut.

KyJy15

Ihan aluillaan vasta, mun eka Revontuli-huivini.
Saa nähdä miten jaksaa keskittyä,
ei ole oikein sellainen huivifiilis nyt 
mutta tuon huivin haluaisin ihan itelleni.


Meillä kun on se puuhella (siis pelkästään, ei sähköhellaa ollenkaan)
niin on kesäaikaan leipomiset aika vähissä.
Näinä parina tuulisena ja viileänä päivänä
olen tökännyt tulet hellaan
ja paistanut 
raparperipiirakkaa ja 
vadelma/suklaamuffinsseja.

Miehet on mielissään.

Joskohan huomenna vielä kestäis laittaa tulet ja
leipaista pullaa.

10 kommenttia:

  1. Pelkkä pulla sana sai täällä jo veden herahtamaan kielelle. Nam, tuoretta pullaa ei voita mikään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli korvapuustit valmiina, kun miesväki aamupäivällä tuli kahville ja kylläpä kelpasi...eipä ole enää yhtään pullaa jäljellä :D

      Poista
  2. Kiva pussukka, tuossa on mukavaa kuljetella vaikka käsityötä mukanaan :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hauska kesäkassi.
    Puuhella on kyllä ihana,meilläkin on, tosin käytän sitä vain talvisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva pikkukassi se onkin ja on mukava kun saa joitain lankoja kulutettua oikeesti ihan kokonaan.

      Poista
  4. Niin hieno laukkusi on,sekä malli,että sävyt. Meillä on vain sähköhellaa ja voi kuinka monet kerrat olen puuhellaa kaipaillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Puuhella on ihana, vallankin talven pakkasilla on mukava aamulla keittiöön tassutellessa laittaa heti tulet ja kuunnella liekkien rätinää samalla kun keittiö lämpiää...
      ...pakko silti sanoa että toisinaan sähköliesikin ois ihan kiva :)

      Poista
  5. Niin nätti kesäkassi, siinä on kaikki kesän sävytkin, mustikkamaito ja taivaansini, juhannusruusun valkoinen ja savustettu kirjolohi :)

    VastaaPoista