lauantai 30. marraskuuta 2013

Tänään kerron,

että tein kuplalapaset minäkin.


Lankana Kotikulta Sukkalanka.
Ihan kivat,
mutta
tekemisestä en tykännyt.
Ellei ihmeitä tapahdu niin jää ainokaisiksi.

Tei myös kypärämyssyn
tai sen tapaisen
Pertsalle
Tässä pipaa esittelee Rekku  :)Tässä lankana Novitan Ipana ja malli
on oma viritelmä netistä bongatusta kuvasta.


14 kommenttia:

 1. Heh, minäkään en voinut vastustaa, kohta valmistuu munkin kuplat :) Mutta vähän samaa tunnelmaa, ihastuin ulkonäköön, mutten meinaa saada valmiiksi jostain syystä. Aikaavievää se purkaminen...

  Hurmaava myssy hurmaavalle Pertsalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa. että löytyy muitakin joilla tuo kupla tökkii! Tunsin jo itseni omituiseksi :)

   Pitäisi vaan päästä Pertsaa moikkaamaan, että sais mössykän sovittaa ihan oikeaan päähän.

   Poista
  2. Ai hitsi, Rekkuko se olikin? No hyvin sopii sillekin :D

   Poista
 2. Edellisesä postauksessa sanoit olevasi saamaton, et kait sentään.. niin paljon kauniita töitä oot tehnyt. Ne edellisen postauksen miesten tumput oli kaikki ihania!
  Pertsan myssy on tyylikäs Rekullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika nihkeää ja saamatonta on olo ollut - nyt vaihteeksi jo parempaa.

   Minä tykkään itsekin niistä Puro tumpuista, sellaisia on kiva ja nopea tehdä ja mun huolettomalle luonnolleni sopii tollanen 'epämääräisempikin' värien kulku langassa.

   Mua ihan jännittää että kuinka tuo Pertsan myssy passaa kaverille itselleen.

   Poista
 3. Vaikket kuplien tekemisestä tykännyt niin lopputulos on kyllä todella kaunis :) Älä yhtään ajattele. että olisi outoa jos joku käsityö tökkiin kun on niin paljon meitä joilla tökkii kaikki käsityö :) Kaksi talvea olen jo kutonut kaulahuivia enkä vieläkään ole saanut valmiiksi :D Mies kyllä sanoi kuljettavansa mun käsityön pihan perälle kun varastossa ollessa, toivottavasti hyvin hyvin pieni hiiri, oli nälissään syönyt puolet muovipussista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiki sua ♥
   Varros vaan kun V-V alkaa lisääntyä, äkillinen kiinnostus neulontaan saattaa putkahtaa esiin (tai niinhän tää mulla alkoi, ikinään en oo käsitöitä tehny ennen ämmiytymistä).

   Poista
  2. Toivottavasti se vimma sitten iskee. Loppuu meillä vinoilu siitä, että olin tahallani vienyt nyssäkän varastoon vaikka siellä tuppaa kaikki kelpaamaan niille toivottavasti hyvin pienille hiirille :D

   Poista
  3. Onhan sen 'hiiren, sen ihan pikkupienen hiiren' jätökset sellaisia pikkiriikkisen pieniä pipanoita?
   Oi jestas - nyt mä odotan sun neulevimmaa!

   Poista
  4. Voi ei, yhtään en ole ajatellut, että ne jätökset on suoraan suhteellisia kyläilijöiden kokoon. Koska nään ne ilman silmälaseja niin ei ne taida olla pikkiriikkisiä :D Kyllä se on avattava taas RottaBaari vaikka viime talvena yksi jyrsijä meni kostoksi kuolemaan V-V huoneen seinän tai lattian alle ja voi kauheaa miltä se haisi ja pitkään. Minä kyllä ensin syytin teiniä ja natkutin missä ihmeessä taas joku ruokalautanen homehtuu :D

   Poista
 4. Kivat lapaset! Oletko käynyt kurkkaamassa Lankapirtin Matleenan vinkkiä siitä, miten kuplat tehdään ilman purkamista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut tuota lukenut, mutta kiitos ♥ paljon vinkistä nyt kun luin 'joudun' luultavasti kokeilemaan tuolla systeemillä uudemman kerran :)

   Poista
 5. Hei! Tulin lukemaan sattumalta ja huomastin että sulle on myös rannekanava-ahtaumaleikkaukset tehty molempiin käsiin? Miten on, auttoiko? Multa on oikea leikattu kahdesti ja vasen kerran, ja taas taitavat olla tukossa :(. Mulle tulee kiinnikkeitä ja arpikudosta herkästi, joten leikkaushoito ei oikein toiminut. Valoisaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja anteeksi kovasti kun vastaus on viipynyt, mulla on blogin päivitys jäänyt tyystin unholaan.

   Mullahan tuon ensimmäisenkin leikkauksesta on vasta vajaa vuosi eli aika tuore tapaus on. Oireet on molemmista käsistä hävinnyt ihan kokonaan, ei kipua ei puutumista. Olen siis tosi onnekas.

   Muutaman tuttavan kokemukset on olleet samankaltaiset kuin sinun, että on tukkeutuneet (aika nopeastikin) uudestaan ja leikkaus on uusittu. Sitä pikkusen jännitän omalla kohdalla, mutta toistaiseksi kaikki on siis mennyt ihan mainiosti.

   Kiinnikkeitä ei ilmaantunut ja osittain luulen sen johtuvan ihan siitä ettei mulle ehkä niitä tule kovin helpolla ja osin ehkä siitä että vastoin ohjeita aloitin käsityöt heti leikkauksen jälkeen...ja myöskin hieroin varovasti leikkausaluetta haavan ympäriltä hunajavoiteella. Ainakin itsestä tuntuu, että leikkausalueen liikuttelu oli vaan hyväksi.

   Mitä muita hoitokeinoja on kuin leikkaus? Toivottavasti sinulle löytyy sopiva apu, vaiva kun on tosi ikävä.

   Lämpöä pakkasiin!!!

   Poista