keskiviikko 24. elokuuta 2011

Apatiaa.

Vetämätön olo, yöt menee taas unetonna pyörien ja hikoillen eikä aamulla meinaa jaksaa sängystä nousta. Nousen kuitenkin ja laitan lapsoset ketterät koulutielle...itseasiassa vain Keskiketterä on ollut koulussa tällä viikolla, Junnu potee flunssaa (huomenna taitaa kuitenkin jo kyetä opin ääreen).

Kummallisesti olen silti saanut pakollisten askareiden lisäksi jotain pientä aikaan, vähän siivoillut ja leiponutkin.

Nämä mun mielialat on tälläsiä, nyt alakulo taitaa johtua toissaöisestä epilepsia-kohtauksesta. Kohtaus on ollut kaiketi aika lievä, koska Iskäkään ei siihen herännyt. Olin kuitenkin purrut poskeni rikki ja heittänyt Iskän pötkötyynyn ja omat silmälasini lattialle. Aina kuitenkin tieto siitä, että (lieväkin) kohtaus on käynyt kylässä ajaa mielen ankeaksi. Taas ajokortin saanti takaisin siirtyy, laskuri on nollilla ja sitä kohtauksetonta vuotta lähdetään hakemaan...
Oikeastaan olen jo sopinut itseni kanssa, etten ajattelisi koko ajo-oikeutta kun sitä ei takaisin heru kuitenkaan. Hyllytys on kestänyt lokakuussa 6 vuotta, mikä tarkoittaa sitä etten korttia suoraan edes saisi takaisin vaan joutuisin suorittamaan sen autokoulun kautta. Se on liian kallista ja epävarmaa, kortti kuitenkin hyllytetään uudestaan heti jos kohtaus vielä tulee. 
Jotenkin - siltikin alitajunta puskee ajokorttiasian ensimmäisenä mieleen heti kohtauksen jälkeen. Suututtaa ja masentaa! Tunnen pettäneeni itseni. ARGH!

Positiivisempaa: äiti ja elämänkumppaninsa kävivät tänään, heitä on aina mukava nähdä! Iskä kävi heille puolukoita metsästä ja muutaman litran vielä mustikoitakin. Äiti rakastaa marjoja ja oli tyytyväinen, muutamia karviaisiakin oli vielä pensaassa iltanamiksi kerättävänä - mukavaa, että kelpaa!

Toinenkin mukava juttu! Olen saanut ensimmäisen lukijan - TERVETULOA!

Kyllä tämä elo ja olo tästä taas iloksi muuttuu :)

Ai niin juu, Esikolla on tänään 21-vuotispäivä <3 O N N E A,   R A K A S   T  Y T T Ä R E N I  <3

4 kommenttia:

 1. Semppistä vain sinulle. Tämmöistä tämä on arki välillä painaa päälle itse kullakin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tupu <3
  Oikeestaan tuplakiitos, kiitän sekä ensimmäisestä kommentista, että myöskin toivotuksista. Mukavaa kun liityit lukijaksi.

  VastaaPoista
 3. Voi, ole armollinen itsellesi, vaikka ymmärrän että ajokortti olis tärkeä.

  Onnea synttäreiden johdosta

  Liisa

  VastaaPoista