torstai 25. elokuuta 2011

Varsin mukavaa,

kun blogini on jo saanut toisenkin lukijan. 

Tälläisessä saamattomuuden puuskassa kaikki positiivinen nostaa mielialaa ja sitä myöten jaksamista. 
Mukavaa tässä päivässä oli myöskin pölpötellä puhelimessa tyttären kanssa.

Ei viitsitty käydä eilen kaupassa vaikka kaapit oli typötyhjinä, niinpä tänään oli ruokalistalla "nyhjää tyhjästä"...ruokalaji, joka saattaa sisältää mitä tahansa. Tänään se olikin astetta parempaa kuin normi arkiruoka meillä tuppaa olemaan, nimittäin: Peuran sisäfilettä suikaloituna, peruna-sipulisekoituksen ja kerman kanssa ... puuhellan uunissa piiiiiiitkään haudutettuna  (unohtui sinne), joukkoon nakkasin pakastepaprika-pussin jämät ja salaa perheeltä hienoksi hakattuja korvasieniäkin. Meillä kun ei sienet miesväelle maistu, salaa siis syötän niinkuin äidit kautta aikojen on tehneet. Hyvin maittoi kaikille ja hyvä niin. 
Riistan pilkkominen meillä on vain hiukan hankalaa, kun Orvokki-kissa on niin villinä siihen. Sika, kana, kalkkuna tai nauta ei aiheuta minkäänlaisia oireita, mutta annas olla kun neito haistaa riistalihan. Miltein repii käsistä ja purisee kovaan ääneen.

Näistä meidän eläimistä löydän ilonaiheita hankalinakin  päivinä!

Tuosta meidän Rekusta ei oikein tahdo saada kuvia, kun se inhoaa kameraa...edellinen koira (Hani) oli muuten siinä suhteessa ihan samanlainen...teenköhän jotain väärin kameran kanssa? 
Pitäisi muuten ostaa uusi kamera, tämä nykyinen oli Esikolla lainassa ja sen jälkeen ei ole toiminut kunnolla...se ei muuten juurikaan haittaisi kun ostin kesällä kameran, mutta pahus vieköön kun Esikko nappasi (luvallani kylläkin) sen itselleen.

2 kommenttia:

  1. Mukava kun kävit blogissani, niin minäkin osasin sitten tänne tulla. Tosin pääsen kommentoimaan vaan anonyyminä, kun ei ota tuo googletili tässä ikkunassa. jos laitat ponnahdusikkunan, niin helpompi on kommentoida. jään lukijaksi.

    Liisa/mummon akkunalla

    VastaaPoista
  2. Aika onneton kohelo olen koneen kanssa, mutta toivottavasti Liisa tarkoitit näin tämän kommentoinnin - ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi <3

    VastaaPoista