lauantai 27. elokuuta 2011

Aurinkoa ja tv-orjuutta


Ihan mielettömän kaunis syyspäivä, pilvetön taivas ja lämmin leppeä tuuli. Minä en suinkaan puuhaile ulkona, vaikka siellä tekemistä piisaisikin - minä istun katsomassa koostetta (aamulla jo katsomistani) Daegun MM-kisoja ja odotan jo hiukan innoissani pian alkavia uusia lajeja. Näin "vanhemmiten" musta on tullut ylen innokas penkkiurheilija ja nyt viime kuukausina myös käsitöiden näprääjä, joten pipo-kudin tässä samalla meneillään. Ihan ensimmäinen pipo itselleni ikinä muuten tulossa. Tästä tulee sellainen löysähkö patenttineulepipo Puro batik-langasta, tai ainakin toivoisin tämän olevan pikkuisen löyhä jotta ponnari/nuttura mahtuisi vaivattomasti alle.

Niin no, voinen tässä myöntää tuon tv-orjuuden otsikossa tarkoittavan myös (hiukan häpeällistä kyllä) ensi viikolla alkavaa BB2011-kauttakin. Olen tyystin koukussa Big Brother-formaattiin. 24/7 palvelu on jo etukäteen ostettuna koneelle ja jännitys alkaa kohota näin uuden kauden alkua odotellessa. 
Pitäisköhän käydä lankakaupoilla ennen kauden alkua, jotta käsillä olis tekemistä seuraavan kolmen kuukauden ajan *wirn*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti