maanantai 29. elokuuta 2011

Sieltä ne nyt tuli

- nivelkivut!

Särkee jokaista niveltä, etenkin jalkapöytien seutuvilla on karseen kipeitä kohtia. Turha edes haaveilla nukkumisesta. En käytä "myrkkylääkkeitä" kuin vasta viimeisen pakon edessä ja siksipä mulla ei niitä edes ole kotona...turha edes kuvitella saavansa apua burana 800:sta ja se taitaa olla vahvin lääke mitä meiltä nyt löytyy.

Ranteiden julkea pakotus on varmasti ainakin osittain itse aiheutettua, on tullut nypelöityä koukkujen ja puikkojen kanssa hiukan liikaa...näin tottumattomalle -sama se, siltikin sattuu oli syy kenen/minkä tahansa.
Kiukuttaa!

Toisaalta...sain kudottua itselleni pipon ja huivin + viisi patalappua, osa virkattuja...noita patalappulankoja (jotain ikivanhaa höpölankaa) olis vielä pariin lappuun, haluisin käyttää ne loppuun...saapi nähdä miten  onnistuu (rannetuet ja kipugeeli jo nyt käytössä).
Hmmm...siitä tulikin mieleeni: Onko joku  joskus saanut apua kipuunsa kipugeelistä? Olis mukava kuulla kokemuksia. Itsehän en siitä ole huomannut olevan merkittävää apua, joskus silti (lähinnä epätoivoisena) kokeilen.

No mutta, ehkäpä nakkaan kutimen ja koneen nurkkaan ja yritän nukkua vähän ennen urheiluja - öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti