lauantai 20. elokuuta 2011

Veikeä päivä

Tälläisiä päiviä saisi olla enemmän...

Oikeastaan kaikki mitä tänään tein tai suunnittelin tehdä meni tavalla tai toisella mönkään - ei ehkä kuulosta unelmapäivältä, mutta...erikoista onkin se, että olen silti hyvällä ja valoisalla mielellä.
Eilen piti pinota leivinuunipuut, jäi pinoamatta ja se olikin sitten tämän päivän urakka - arvatkaas teinkö ;)  Iskä on nyt sitten tuolla  ihan yksin pinoamassa palikoita...lintsasin, on pikkuisen huono omatunto mutta toisaalta puutöitä riittää mullekkin.
Perkasin noin 40 litraa puolukoita...noo, mistäs ne tuli? Iskä kävi metsässä - ahkera se on, ei voi muuta sanoa! (+ että se rrrrrakastaa puolukkamehua, jota onkin mun huomisen askareena keittää.)
Paistoin tänään niitä muffinsseja, jostain syystä niistä halusi tulla lehmänläjän näköisiä...mutta ah niiiiiin hyvän makuisia. Ihan perus muffinssitaikinaan lisäsin puolukkasurvosta ja mössättyä banaania, "nesteeksi" kermaviiliä. Onneksi noita ei ollut tarkoitettu vieraille, ei muuten mutta tuo ulkonäkö!
Ruoka onnistui loistavasti (niinkuin miltein aina puuhellalla hartaasti haudutettu), poikkeuksena päivän linjasta...Junnu vaan ei pystynyt syömään, kun sillä raasulla on kurkku kipeenä. Ehkä flunssaa?
Kauppareissulla oli kaksi tärkeää asiaa: wc-paperi ja kurkkukarkit Junnulle...molemmat unohtui -  nooooh onneks kauppaan on "vaan" 8km, ehkä huomenna sitten uusi reissu.
Kasvimaalta, tai sen tapaiselta mun piti korjata kuivumaan tilliä, sitruunamelissaa ja persiljaa sekä kerätä ja ryöpätä pakkaseen papuja...mutta muistin ne vasta äsken ja nyt on jo vallan hämärää. No eipä ne yhdessä yössä miksikään mene (huomisen tehtävälista venyyyyyyy).

Oikeestaan...eipä niitä epäonnistuneita/unohtuneita/lintsattuja juttuja niin järin montaa ollutkaan - hyvä kun kirjoitin ne ylös, nyt on vieläkin parempi fiilis vaikka ranteet onkin kipeät ja sormien nivelet turvoksissa. Ei pöllömpää!


Kivaa tässä päivässä on ollut myöskin se, että Keskiketterä on ollut puheliaalla ja avoimella tuulella - välillä kun sillä meinaa tuo buberteetti olla aika raskasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti