tiistai 28. helmikuuta 2012

Puikkojen kilkatusta, harkintaa ja kipuilua

Vaihteeksi jotain valmista puikoilta, sääli vaan ettei järkevästi toimivaa kameraa toistaiseksi löydy torpasta...ehkäpä ensi viikolla. Valmiina ruskeasta Nallesta Eiku-huivi ja luonnonvalkoisesta Rosesta Lumi-huivin muunnelma. Tekeillä kaikenlaisista jämistä kaaospeitto ja luonnonvalkeasta Woolista vauvan kypärämyssy. Kaikenlaisia epäaktiivisempia keskeneräisiä UWA:n tiimoilta laatikossa läjäpäin, ehkäpä niihinkin tartun.

Otsikon harkinta liittyy kameraan, pähkäilen parin eri mallin välillä...digipokkari taaskin vaan, ei anna talous myöten muuhun - vallankin, kun Juniorille on luvattu myöskin ostaa oma kamera ja Keskiketterälle on ostettava uusi mopokypärä (ja sille kelpaa vaan sellai hiukan kalliimpi). Juniori on hurjan innokas ja taitava kuvaaja, aiemmalla ikivanhalla kameralla hän sai tosi hienoja kuvia ja hyviä videoita ja koska pojalla ei ole mitään varsinaista harrastusta niin kuvaamiseen kannustan mielelläni. Siksipä Juniorille olen aikeissa ostaa kohtuullisen hyvän kameran, edelleen kuitenkin vaan digipokkarin...järkkäriin säästetään.
Oma kamerani saa olla ihan vaatimaton, sellanen vaan jolla saa helposti kuvia...mä en jaksa perehtyä hienoihin ominaisuuksiin, hukkaan menis mulla.

Lukeminen, tyhjäpäisten pokkareiden - on vienyt ison osan ajastani, nukun kamalan huonosti ja herään öisinkin lukemaan. Kuvittelin univaikeuksien  johtuneen  uudesta epilepsialääkkeestä, josta oli kaikkia muitakin harmia mutta se lääke jätettiin jo pois ja uniongelmat jatkuu, joten eipä ollut siitä sitten kyse.
Lisäks nivelkivut on aikamoisia, vallankin näin lumisateiden aikaan. Fibroon/nivelkipuihin liittyen sellanenkin jännä juttu, että mulla on ihan valtava himo appelsiineihin ja sitrushedelmäthän ei oikein oo suositeltavia 'fibropotilaille'.

Hirrrrrveen ilonen oon siitä, että Iskä auraa pihan traktorilla, ei tarvi kolata HURRAA!!!

Ja huomenna on pyöräytettävä täyskärikakkupohja Juniorille, jonka 14v-päivää vietetään torstaina.

1 kommentti:

  1. Kiva,että käsitöitä on valmistunut :)Odotan innolla,että pääsen näkemään kuvia!Mullakin on ihan perusdigikamera;hyvä kun osaan edes sillä ottaa kuvia.Ja sama juttu,etten jaksa perehtyä mihinkään monimutkaisempaan.Sinänsä valokuvaus on varmasti oiva ja mielenkiintoinen harrastus;kiva,että poikasi on tälläisen mielenkiinnon löytänyt!

    Toivottavasti uniongelmasi helpottaisivat.Minä nukun ainoastaan unilääkkeen turvin - jo monta monituista vuotta näin.Riippuvainenhan minä siitä olen,mutta lääkäri oli sitä mieltä,että se riippuvaisuus on murheistani pienin.

    Minullakin on fibron tyyppistä kipuilua.Tosin se on mulla dg:lla krooninen kipuoireyhtymä.Kosteus on mulle myrkkyä ja silloin kivut lisääntyy entisestään.Tuo sitrusjuttu oli aivan uusi mulle.Miksi ne eivät ole suositeltavia "fibroille"?

    Mukavaa viikon jatkoa ja synttäreitä! :) Peukutan,että kivutkin asettuisivat!

    VastaaPoista