perjantai 2. maaliskuuta 2012

Nonni.

Palohaava peukalonhangassa, himputti!! Ja justiisa kun posti toi elämäni ensimmäisen ristipistotyön...tuli muutes nopsaan. Puikottaa ja koukuttaa blogin/Merkku vinkkasi lemppari ristipisto-kaupastaan Kirjokas. Vajavaisella asiantuntemuksellani olen sitä mieltä, että aika halvan oloinen ja hirrrveen laaja valikoima. Se mua pikkusen harmittaa, että kun tilasin kaksi ristipistotyötä...ihan älyttömän helpon ekaksi, harjotustyöksi ja sitten vähän haastavamman toiseksi, niin se helppo tuleekin jälkitoimitusena parinviikon päästä  =) just mun tuuria ja en tieteskään malta odottaa tän 'vaikeemman' kanssa - tai yritän, mutta mutta...tunnen itteni kyllä.

Kamera tulikin ostettua eilen, vaikka piti vasta ens viikolla kun Prismassa on Tuplabonuspäivät. Sattui vaan kohdalle ohittamaton paikka kun Riihimäen Prismassa oli TÄMÄ kappale nyt vain 50€ lappu hyllyssä (et ei tarvi välittää bonuksista) esittelykamerassa kiinni ja Iskä sen huomasi. Niin meille sitten muutti Olympus VG-120 aivan kelpo kamera, helppo ja näppärän kokoinen. Mukavan iso näyttökin. Vaikka on siinä opettelemista, en ole tekniikan ihmelapsi ja huomaan ikää myöten kaiken teknisen olevan himpun hankalampaa.

Sensijaan eillinen Juniorin syntymäpäiväkakku onnistui loistavasti, oli näyttävä näöltään ja maittava maultaan. Oltiin mielissään, kun ei tullu vieraita - syötii itse KOKO SUURI KAKKU suklaata ja vadelmaa AHHHH NAMMMM!!!! Tänään Juniori pyysi tekemään jo uuden (en tehnyt)...ehkäpä huomenna tai sunnuntaina.

Eilen käytiin myöskin Hämeenlinnassa SA-kaupassa. Olen blogistaniassa huuhaillessa kateellisena katsellut iiihania löytöjä armeijan poistomyymälöistä ja nyt Iskä suostui siis sinne lähtemään....juu, siis siellä oli silkkaa rojua, ihan pelkkää risaa roinaa, mä en kai vaan osaa nähdä siinä mitään...se oli vaan likasta ja rikkinäistä ja ja ja aika ällöttävää törkyä. Ei siellä ollu yhtään mitään sellasta kivaa ja inspiroivaa, olin pettyny - ehkä eniten itteeni kun en osannu nähdä sitä sillain luovasti. Päästiin kotiin niin söin lisää sitä kakkua...ONNEKS SITÄ OLI VIELÄ!

Nii ja nyt täs bloggauksessa pitäis tietysti olla hurjasti kuvia, mutta ei oo...kamera on latauksessa ja mä alan ihmetteleen tuota ristipistoilua....hurjaa, että pitäis vaan uskaltaa tohon tyhjälle valkoselle kankaalle alkaa ommella - KÄÄK

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Äiti näitä kirjotuksia sanotaan postauksiksi..

  Me tullaan huomenna niin tuon sen teijän vanhan kameran ja vaihan siihe uuteen :D

  VastaaPoista
 3. Ai niitäkö nää on...no nyt hävettää - taas en oo yhtään tienny mitä on tullu tehtyä :D

  Ja Iskä sano, (jo ennenku oltiin kameran kanssa kotona) että TÄTÄ kameraa likka EI sitten vie! Et varmaan arvannu ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea vaan uudesta kamerasta;kiva kun löytyi mieleinen noin edullisesti!

  Nopsasti tuli kyllä sun tilaus sieltä Kirjokkaasta.Rohkeasti vaan pistelemään;ei se vaikeeta ole,mutta aikamoista laskemista kyllä välillä.Tuskin maltan odottaa,että laitat kuvaa millaiset tilasit ja miten edistyy!

  Sä oot siis jauhopeukalokin :) Suorastaan kuola alkoi valua,kun näin sieluni silmin tuon herkkukakun!Mä oon ihan onneton leipuri,mutta syön kyllä suurella halulla kaikkea herkkua :D

  VastaaPoista
 5. Hih - mäkin tutustuin viikko sitten Kirjokkaaseen ja tilasin sieltä yhden pienen pöllöpistelyn ja yhden IIISON huuhkajapistelyn - oikein säikähdin kun se tuli, se olikin semmoinen kirja, missä se kuva oli 16!!! sivulla! No, kunhan tuon kakkosyritelmän saisin kohta valmiiksi, niin voisin aloittaa haastavan huuhkajan. Ja siis mä olen tähän asti tehnyt tasan yhden ristipistotyön aikaisemmin, eli ihan aloittelija.

  VastaaPoista