perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kaupunkiasioita.

Tänään onkin Iskän  44v-päivä,  kakkua ja muffinssia on viikolla tullu tehtyä  -  viikonlopun vierailijoille  ajattelin jonkin piiraan tai pasteijoita vielä vääntää. Siivoomiset on siivoamatta kokonaan, mutta mitäpä pienistä...tänään en jaksa.

Mulla oli nimittäin lääkärissä ja työkkärillä käynti, ei kiva...noin odotusarvona...vaan annas olla. Mulla vaihtui  hoitava lääkäri,  muutenkin hoitotiimi on ollu aika vaihtuvaa (ehkä kulutan ne loppuun?!). Vastustan  muutosta näissä asioissa, enkä ollut lainkaan mielissäni etukäteen. Uusi lääkärini (nimestä päätellen kotoisin Virosta tai jostain) oli ihan huippu! Ymmärsi mua hyvin, enkä nyt tarkoita pelkkää kieltä, vaan ihan MINUA ja hänellä oli  pussillinen uusia konsteja...olen varovaisen toiveikas tulevaisuuden suhteen. Sairaslomaa jatkettiin kuitenkin taas 6kk, mutta ei uusia lääkkeitä! Ihana juttu! Kovin lääkevastainen olen ja pelkään haittavaikutuksia.

Työvoimatoimistossa tai TE-keskus(?) se taitaa olla nimeltään treffasin myöskin uuden ihmisen. Tehtiin työnhaun päivitystä, vaikka eipä mulle nyt mitään osoituksia oikein voi tullakun on tää saikku...tätähän on ollut  nyt jo  2010 marraskuulta. Terhakkaan innostunut virkailija oli, sellainen joka varmaan tykkää työstään...jostain syystä usein ärsyynnyn sen tyyppisistä ihmisistä, mutta tämä oli kiva.

Helpompi (paljon) reissu kuin mitä olin ennakoinut, vaikka onhan se raskas kun aamulla lähtö on  7:45 ja kotiin pääsi vasta 15:05...täällä kun ei oikein kulje noita julkisia. Niin ja kun en siis ole ihan kunnossa.


****************

Nyt Iskälle leipomaan ja vissiin joku sapuskakin pitää kyhätä.

2 kommenttia:

  1. Tuo on tylsää, kun lekurit aina vaihtuu. No täällä ei sitä murhetta, kun käytännössä ei ole yhtään lekuria.
    Stemppiä sulle jatkoon ja mukavia juhlia!
    Aurinkoa lähetän sun päiviisi!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun oli onnistunut reissu! :)Kyllä sillä on niin valtava merkitys,miten lääkärit ym.työnsä osaavat ja hoitavat.Ja todellakin muutokset voivat osoittautua pelkästään hyviksi,vaikka niihin ensin suhtautuukin varauksella.

    VastaaPoista