torstai 15. maaliskuuta 2012

Muun muassa pääasiaa.

Mitä se on ämmi tuhertanut pari  päivää...no  esimerkisi nuota mössyköitä...valkea on vanha tuttu  siksak-malli, 'tuunattu' vaan tuollaisella virkatulla (kiinni ommellulla) kukalla...
ja ruskea  (joka taitaa Nupulle olla liian pieni jo valmiiksi) taasen Norjalaismyssy, jonka laelle kiinnitin puuhelmen. Tämä ruskea olikin mallina mulle uusi kokeilu ja hurjan helppo + nopea kudottava, ja mikä ihaninta - saumaton! Valkean mössykän langasta en tiedä mitä on, jotakin vauvalankaa ja ruskea on ihan vaan Nallea.Niin ja sitten niitä tiskirättejä, tiskikukkia tein kaksi samanlaistaTintin ohjeella ja muutaman muun soveltaen erilaisia ohjeita.
Lankana  tiskiräteissä Blend bamboo, joka löyhäkierteisenä ja  joustamattomana oli aika kurjaa virkata  ja kutoa, vaikka tuntuukin ihanalle sormissa  kivan liukkaana ja soljuvana lankana.Näistä toisen tein kiinteillä, kun ensimmäisenä pylväillä tehty tuntui ehkä liiankin 'lörpölle', toisaalta se kuivuu varmasti tosi nopeasti kun on noin harva.
Ehkä otan koekäyttöön jonkun, muut saavat mennä lahjalootaan odottamaan uutta osoitetta.Mukava räiske käy keittiössä, leivinuunissa on taas tulet...eilenkin oli, taidan laittaa veitsen heilumaan ja silputa perunoita ja sipuleita ison vuoallisen uuniin hautumaan kermaperunoiksi ja laittaa valmiit sitten pakastimeen odottelemaan laiskaa päivää.

Sellaisia täällä, ei huonompi päivä tänään.

2 kommenttia:

  1. Sinä oot taas ahkeroinut!Hienoja jutskia!Oot kyllä tosi nopea tekemään! :)

    VastaaPoista