sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Talopaketti vaiko pakettitalo, jonkinlainen hurahdus kuitenkin

Tulipa kierreltyä kirppareilla viikonloppuna ja tehtyä muutama Löytö! Pikkuiselle Nupulle jotain somaa ja itselle kiinnostavia käsityöohjeita + IIIIIIIHANAT nahkaiset sisätossut
 (kokonaisen euron hintaan).
Nupulle löysin talopaketin....tai pakettitalon....tuo taitaa olla jostain 70/80-lukujen taitteesta ja varsin alkuperäisessä kunnossa.  Kaksi kattolamppuakin löytyy, joskaan ne ei pala. Merkki on Brio ja entisöintityötä piisaa ihan kohtuupaljon =))) 

Eniten olen innoissani löydöstä, josta ei ole kuvaa. Se on minulle...vaikkakin kohde jäi 'hoitoon' äidilleni. Vanha Singer-ompelukone, toimiva peruskone, hintaa 30€. Jos kone on sitä, mitä toivon saan ommella hurruutella sydämeni kyllyydestä. Ommellahan en oikeestaan osaa, mutta vankalla koneella kaikessa rauhassa voin opetella. Se hyvä tässä sairaslomailussa on, ei ole kiire...paitsi se oman pään rakentama hoppu  - mutta se onkin jo ihan toinen tarina.
Kohta on saunassa kuuma ja limsa kylmää, polven tykytyskin alkaa hiljalleen hellittää...mukava olo.

4 kommenttia:

 1. Voi että, ihanat tossut.
  Mutta toi nukkekoti!!! Minuun iski heti hirveä entisöimisvimma päälle, kun tämän näin. Haluan nähdä kuvia, kun projekti on valmis! :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanat tossut!!
  Ja oikea taloprojekti!! Odotan hartaasti Opistoon nukkekotikurssia, että pääsisin työstämään omaani. Kuinkahan monena vuonna olen sitä jo ehdottanut?? Ja vielä vaan odotan...
  Onnea remontointiin!! :o)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tytöt <3 itekkin oot innoissani - vielä mietin talon tyyliä, entisöisinkö vai uudistaisinko...noi alkuperäiset valaisimet houkuttais entistämään, mutta ehkä Esikonkin mielipidettä täytyis kysyä.
  Tämä on kyllä PALJON kiinnostavampi projekti kuin huushollin oikea remppa *tirsk*

  VastaaPoista
 4. Aikaansa kunnioittaen, siinä sulle mielipide. Ei liian uutta eikä liian vanhaa.. Hieno löytö! :-)

  VastaaPoista