torstai 12. huhtikuuta 2012

Jännä peli...

...nimittäin eilinen Pelicans-Blues (jääkiekko-) ottelu! Ja jippii, Pelsut finaaliin (mä kylläkin kannatan TAPPARAA, mutta asuinpaikka ja perheen miesten intomielinen Pelsu-fanitus on tarttuvaa...ja osaan toki arvostaa urheilullisesti hienoa suoritusta vaikka OMA joukkue ei juuri tällä kaudella pärjännytkään. Sydämeni sykkii silti ensisijaisesti 'Kirvesrinnoille') historiallista I kertaa...mainio nousu viimekauden karsinnasta suoraan huipulle!

Seurasin pelin radiosta, Iskä ja Keskiketterä olivat luonnollisesti Isku-areenalla huutamassa äänensä käheiksi. Radiota kuunnellessa ja jännittäessä oli ihan pakko ommella, että pysyi tolkussaan (vai pysyikö?). Ja hupsistakeikkaa...tulipa tekaistua kaksi pussukkaa ja kaksi 'nulkkusta' (ex-työkaverin käyttämä nimitys  kankaisesta kauppa-/eväskassista) ja säilytin puikoille/koukuille.


Iskä alkaa olla sitä mieltä, että noita kaiken kokoisia ja näköisiä nulkkusia rupee olemaan aivan riittävästi...niitä vaan on mun mielestä hirrrrrrrrrveen kiva tehdä, pitäis kai kehitellä joku juttu mihin niitä vois lahjoittaa/jakaa tarvitseville. Tähän mennessä ne ei ole tulleet edes maksamaan mitään, kun kaikki kankaat on  löytyneet omista kätköistäni (osa uusia ja valtaosiltaan kierrätysmateriaalia)...ja kaikenlaisia kankaita on vieläkin kaapit pullollaan kun vaan näkee uusin silmin ;)

Eilen ja toissapäivänä olen myös sutinut maalia erinäisiin kohteisiin. Innostus tuli niin äkkinäiseen, että ennen-kuvat jäi ottamatta...eikä jälkeen-kuville ole vielä sopiva aika...myöhemmin sitten...

Nyt täällä laulaa ja soi. Koko päivän olen kuunnellut Markku Aroa, jonka sangen laaja tuotanto pyörii Spotityssä KOVALLA! Iso hinku lähteä laivalle katsomaan Markkua. Nimenomaan laivalle juu, en tiedä miksi.
Tarkastin asian ja kappas, hän esiintyykin runsaan viikon päästä laivakeikoilla ja vieläpä reitillä HKI-Tallinna-HKI ... lankakaupat kutsuvat, mutta voi riivattu kun mun passi on menny vanhaksi eikä siis oo henkkareitakaan. Aika tyyristä uusia passi (puhumattakaan lankakaupoista) Markku Aron takia, semminkin kun en oo edes fani...jostain syystä nyt vaan juuri tänään, tällä hetkellä tykkään kovin paljon! Kiva artisti kylläkin, ja siis henkilönäkin kiva...kun on työn ja harrastusten tähden tullut moninaisia kertoja herra tavattua (niinkuin aikas moni muukin iskelmä-/tanssimusiikin kotimainen edustaja).
Taitaa jäädä nyt tällä erää ihan vaan musiikin kuunteluksi tämä, tai sitten....   ;)

5 kommenttia:

 1. Löysin blogisi Suden silmukoiden kautta, ja siellä ollut tarina naapurin kissasta ja sen lorottamisesta pitkin portaita sai nauramaan niin, että oli pakko tulla kurkistamaan. Sulla on kyllä hauska tapa kirjoittaa! :)

  VastaaPoista
 2. Taas on valmista syntynyt tosta noin vain!Kätevän näköinen tuo puikko/koukkusäilytin;oliko sulla kaava vai teitkö ihan omasta päästäsi?

  VastaaPoista
 3. Eena: Kiitos =) Käväisin blogissasi ihan pikapikaa kurkistamassa ja olikin kiinnostavaa...palaan varmasti paremmalla ajalla.
  Merkku: Heh...melkein liikaakin jo innostuin ompeluista, nyt harkitsen jonkun ihan 'oikean' ompeluksen tekoa - ensimmäisen sellaisen.
  Tuohon säilyttimeen ei mulla kaavaa ole, mutta blogeissa olen nähnyt saman tapaisia. Olemassa olevista materiaaleista sitten vaan suhasin (kangaspalasta ja tuolin istuinpäälisestä, joita joskus ostin kolme(?) eurolla(mitä teen kolmella päälisellä??? vallankin kun pöydän ääressä on penkit))

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi minulle. Nauratti ihan mahdottomasti se kissa-juttusi =D. Löysinpä samalla tämän sinun blogisi ja jäin seuraamaan hauskoja juttujasi.

  VastaaPoista
 5. Sude: Kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Sinun mukavaa blogiasi olenkin jo jonkin aikaa seuraillut.

  VastaaPoista