tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ja mitäpä meille...

...kuuluu?

Sitten viime rupeaman olen leiponut, siivonnut, kokannut, pyykännyt, käynyt Iskän kanssa lääkärissä ja muutamasti kaupassa, ihmetellyt kevättä ja takatalvea ja kevättä ja takatalvea.....ja kevättä ja takatalvea nro 27(?), virkannut, kutonut, tehnyt kevään ensimmäisen siman (jonka pullotin juuri)...öööööö...ei kai muuta - eiku joo, voittanu lotossa (yli 20€ jopa), jokerissa(olikohan se 2€) ja live-vedossa(5€) , sekä kenossa(1€). Äippä ja hänen J:nsä kävivät.

Nupun villatakki tuli valmiiksi, enkä muistanut sitä kuvata - Esikko lupasi lähettää kuvan. Virkkasin myös toisen jutun, mutta siitä puuttuu vielä napit...kuvaan siis myöhemmin. Nyt  aloin aktiivisemmin kutoa tätä
mutta oikea olkapää on ehdottomasti erimieltä! Tässä yhtenä päivänä, oiskohan ollu perjantai...kun käytiin kaupassa, nostin aikas kevyttä kauppakassia ostoshihnalta ja olkapäässä napsahti. Kova kipu iski heti ja on pysynyt olkapäässä, laimeampana tosin. Käsi puutuu vähän väliä ja vaakatasosta ylemmäs nostaessa sattuu niin, että oikeastaan mikään ei pysy käsissä - puristusvoima häviää.
Aivan saman tuntuinen, kuin vuosia sitten oireillessaan. Silloin työterveyslääkäri antoi diagnoosiksi 'jäätynyt olkapää', jonka piti max kaksi vuotta oireilla. Oli kipeä ainakin 5-6vuotta ja nyt on ollut ihan ok muutaman vuoden. Harmittaa kyllä, jos tästä tulee samanlainen vaiva nyt. Eniten suututtaa juurikin tuo sormien ja ranteen puutuminen, kivun kanssa tulen toimeen...se on tuttu seuralainen. Puutunein käsin on hankala toimitella asioita, vallankaan käsitöitä.
No, ehkä se menee ohi...toivon niin.

Osa multaamistani mukuloista osoittaa elämisen merkkejä:Ainoastaan ylimmän kuvan Mustanmerenruusu (ressukka) on hyvän makuinen...Juniorin kissa Orvokki syö sen latvat sillointällöin, nyt siinä tosin on muutama nuppu.
Ja tässä viimeisessä  kuvassa tuholainen itse, ahne roikale <3

EDIT. Esikko lähetti kuvan, jossa Nupulla on tekemäni villatakki ja Äitini tekemät ihanat villahousut. Villatakin ohje löytyy  tästä inspiroivasta blogista.
Eikös vaan ole suloinen...tuo nukkuva vauva meinaan <3

5 kommenttia:

 1. Onpa tosi suloinen mussukka ihanissa vaatteissa!
  Toivottavasti kipu ja puutuminen loppuu pian.
  Aurinkoa päiviisi toivoopi Molla räntäsateesta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Molla! Sateinen on ollut päivä täälläkin, mutta aina silloin tällöin aurinko pilkistää pilvien välistä.

  VastaaPoista
 3. Voihan olkapää sentään :( Toivotaan että paranee pikaisesti!Kovin ahkera olet ollut :) Ja totta:vauva ON kovin suloinen!Kelpaa noin hienossa asussa hirsiä vedelläkin! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana vauva!

  Toivottavasti olkapääsi tokenee pian!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Merkku ja Laura <3
  Nuppu on kyllä tosi söötti ja ihana tyttö (vaikka kukapa isovanhempi ei hullaantuisi ensimmäisestä lapsenlapsestaan).

  On tuo käsi vielä kipeä, mutta jatkuva särky on onneksi poissa - parempaa kohti siis :D

  VastaaPoista