maanantai 28. toukokuuta 2012

Sateen jälkeen

...ennen seuraavaa ...
...piipahdin sulkemasa 'kasvihuoneen' oventapaisen...

...ja tutkailin kasvatuksen tuloksia. Nämä reppanat (mitä lieneekään) ovat niitä taannoisessa 'kasvihuoneen' pyllähdyksessä pitkin pihaa levinneitä siemeniä. Onnekseni jotakin sieltä kasvaa, tuollaisia erinäköisiä pikkuruisia taimia on varmaankin 350-400 kpl.

Jostain syystä värit on ihan omituiset, mutta tässä ihan ihkaekat Lumipalloheisi-pensaani kukkanuput. Tästä pensaasta tykkään tosi paljon, vaikka se tuntuukin imevän puoleensa ties mitä öttiäisiä.
Puutarhamansikan pikkuiset taimet jo kukassa, voi kun ei tulis hallaa.


Tässä korkeampaa kuusiaitaa, tien sivusta...(kuusiaita kuuluu hakusanoihin, joilla blogiini eniten on viimeaikoina päädytty - siksi tämä, olkaapa hyvät)

Rekkukin pääsi iltalenkilleen samalla reissulla.

Omenapuut meidän tontilla on vanhoja ainakin -52 otetussa ilmakuvassa jo nämä näkyvät, aika vänkkyröitä ja lajikkeista ei mitään tietoa.

Nyt kun selkeesti masennuksen osalta se kaikkein hankalin aika on ohi, niin huomaan nauttivani pihasta.
Monia vuosia meni niin, etten juurikaan edes käynyt talon tällä puolella, olin ulkona vaan ihan pakolliset jutut, pyykit, grillaamisen, liiterireissut jne.  Nyt monena päivänä olen ihan vaan ollut ulkona pihassa, kutonut tai lukenut tai tehnyt kevyitä pihatöitä. Pitäisi alkaa polttopuusouvi, mutta sitä välttelen  keksimällä muuta.

Jospa huomenna...

1 kommentti:

  1. Tässä iltasella nelosen uutisissa ennustettiin ainakin kolmeksi yöksi hallaa aina Etelä-Suomea myöten. Laita harsoa mansikoitten ylle, muuten ne kukkaset paleltuu.
    -M-

    VastaaPoista