perjantai 1. kesäkuuta 2012

VIHDOINKIN ! ! !

Tämä

jo pitkään

työn alla ollut

häälahjaksi menevä

torkkupeitto

             on VALMIS !   Ihan pian en aloita seuraavaa peittoa, ei mun kärsivällisyydellä oikein näin isoa ja samaa toistavaa (=tylsää) meinaa jaksaa. Lopputulokseen olen kyllä aika tyytyväinen ja juu kehtaan kyllä viedä lahjaksi.
Peittoon kului lankaa noin kilo ja kokoa siunaantui 170x120, tai no saapi nähdä sen lopullisen koon kunhan kuivuu.Tässä menee Juniorin kesätyöpaikka  :) 

Näin pikkuisia on meidän kuusiaidan pikkutaimet, joita on molemmilla tontin pitkillä sivuilla. Tällä viikolla olen keivellut ne nokkosten, vattujen ja heinän seasta esiin.

Marjapensaissa on jo raakileita, onneksi ehtivät kukkia ennen näitä kovia tuulia.

Karviaisiakin tulee, onneksi...ne on minun ja Rekun suurta herkkua.

Iskä oli tänään suonikohjuleikkauksessa, hyvin meni vaikka joutuivatkin nukuttamaan...ei riittänyt tehot puudutusaineissa isoon mieheen   =)

 Huomenissa Keskiketterä saa tassuunsa peruskoulun päästötodistuksen ja sitten vaan jännitetään jatko-opintojen kohtaloa, parin viikon päästä pitäisi tulokset tulla.
Juniorilla on vielä kaksi vuotta oppivelvollisuutta jäljellä, mutta luokaltaan pääsee sekin  :D

Iskän operaation takia jää meillä ylppärit väliin, kun ei ole huomenna vielä kuskiksi eikä juhlijaksi ukkelista...mutta onnea J !

Onnea myös kaikille teille, joilla on valmistuvia nuoria tai jotka itse valmistutte! Olkoon tulevaisuus täynnä mahdollisuuksia!

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista
 2. On upea peitto ! Miten se on tehty ? Onko jotenkin neliöistä vai onko sauma aina keskellä ruutua ? Olisin kiitollinen tiedosta. kiitos etukäteen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anonyymi, tämä on kyllä minustakin oikein kiva ja onnistunut neuletyö.
  Peitto dominoneuletta ja ohjeen olen alunperin nähnyt tuolla ---> http://www.ullaneule.net/jama08/ohjeet_kaaospeitto.html Ohjeita löytyy dominoneule haulla useista paikoista muitakin http://www.novita.fi/public/File/domino2.pdf
  Tämän nyt valmistuneen peitteen halusin tehdä rauhallisen ja hillityn näköiseksi ja siksi tein kokonaisia ruutuja tuolla tavalla säännöllisesti.
  Peittoon ei tarvitse ommella yhtään saumaa, jollei halua. Eli uusi pala aloitetaan suoraan edellisestä. On myös (vaikka matkaneuleena) mahdollista tehdä rivi/raita kerrallaan, jolloin tietysti osat täytyy neuloa yhteen.
  Omaan käyttöön olen jo pidemmän aikaa tehnyt kaaospeittoa jämälangoista sitä mukaa, kun jämiä ja mielenkiintoa on...taitaa kestää aikas pitkään eikä tosiaan tule nuin harmoninen kun kaikenlaisia langanpätkiä siihen kudon.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, tähän olen itsekin tyytyväinen! Omaan käyttöön on samalla dominoneuleella tulossa jämälankapeitto, ihan eri näköinen ja oloinen mutta kiva sekin.

   Poista