maanantai 20. elokuuta 2012

Kuulumisia täältä...

...syysnuukahdus on tullut.
En sanois, että masennus ois pahentunu...on kuitenkin aavistuksen vetämätön olo, ollut jo jonkin aikaa. Tiedän, että tää menee ohi - uskon siihen ainakin, pakko uskoa!

Kesä on ollut hyvä - oikein hyvä, muutamaa pikku notkahdusta lukuunottamatta. Tietysti oon saanut kivoja uutisia ja muutenkin on ollut mukavia juttuja, lisäks oon 'hiukkasen' viritellyt lääkitystäni (= jättäny kaikki napit pois koko kesäks). Nyt oon ryhdistäytynyt tän suhteen ja aloittanut epilääkityksen uusiks asiantuntijan ohjein. Tuntuu pikkusen kurjalle, lääkkeet kun on musta aika pelottavia ja inhottavia.

Kesän isot urheilukisat tv:stä seuraten on ollu huippua ja nyt tietysti odotan innoissani pian alkavaa uutta BB-kautta (24/7 on tietysti jo ostettuna), huomenna saan tietoja kystan nykytilasta ja on Yarn Paradisen tiistaiale, josta aion tilata kasan lankaa Esikon neuletoiveisiin ja muihinkin kässyhommeleihin...koitan oikein tikulla kaivaa positiivisiä juttuja esiin ettei apatia pääse vallalle...

Iskä repäisi eilen ja osti läppärin, mun omani olikin Esikon vanha ja ihan aikansa elänyt. Nyt meitä palvelee IIIIIIHANA Sonyn VAIO, valkoinen ja kaunis ja JIPPIIIIII, tässä on kaikki näppäimetkin olemassa (vanhasta puuttuu monta näppäintä, ovat putoilleet matkalle) nyt on kiva surffailla  ;))

Juniori on vatsataudissa ja pois koulusta ainakin tämän päivän, onneks ei oo pahemmin väsähtäny vaan aivan hyvässä vireessä...pikkusen vaan juoksuttaa :)

Ihana ilma, tuulee ja aurinko paistelee - mulla on jo monta koneellista pyykkiä kuivumassa. Syksyn parhaita päiviä!

Nyt pitää hilpasta mehustelemaan taas muutama Maijallinen viinimarjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti