maanantai 6. elokuuta 2012

Olipas kiva

...viikonloppu!

Vietettiin lauantaina Nupun 1v-synttäreitä ja Esikko oli valmistanut suussasulavat tarjoilut, sekä koristellut heidän kauniin kotinsa kivasti. Juhlakalu heräsi päiväuniltaan tilanteeseen, jossa koti oli täyttynyt vieraista tutuista. Alkuun meni kotvanen ihmetellen, mutta tuttu vauhti löytyi pienen harkinnan jälkeen.
Kakun Esikko oli tilannut  Tasty Cakelta, oli kaunis ja oikein maukas.

Lahjojakin pikkuinen sai, lahjoista laatikot ja pakkaukset olivat ainakin aluksi parhaita.

Hiukan malttoi Esikko antaa Nupunkin leikkiä  ;)


Sunnuntaina sitten tuli meille piipahtamaan rakkaita, isäni ja veljeni pohjanmaalta käväisivät. Mukava oli nähdä. Toivat tullessaan raksaan uusvanhat renkaat ja veivät mennessään meidän jääkaapin sisällön:
Karkkilaatikoittain mustikoita.
Iskä on nyt kerännyt reilun 200l mustikoita, joista osa on ns tilauksia ja lähtenyt eteenpäin niinkuin nyt nämäkin noin kolme ämpärillistä. Olemme huomanneet, että noi (kaupoista ilmaiseksi saatavat) karkkilaatikot ovat hurjan käteviä ja tukevia marjojenkin kuljetukseen ja lyhytaikaiseen säilytykseen. 

Renkaita enemmän riemastuin toisesta tuliaisesta, isosta kasasta maailman ehkä parasta ruisleipää joka tietysti on Ähtäriläisen Körkön  leipomon ruisreikäleipä....NIIIIIIIIIIIN hyvää! 
Nyt on pakastettu läjä herkkua ja toki muutama leipä jo heti tuoreeltaan syötykin, tämä kuuluu Keskiketterän suosikkiherkkuihin. 
Ainoa harmi on se sama mikä muistakin tuoreista ruisleivistä tahtoo olla....noita hajuhaittoja kutsutaan meillä nykyisin 'körköiksi'.

Tänään olis tarkoitus aloitella mehustusurakkaa, sekä punaiset-, valkoiset- että myöskin mustat viinimarjat kutsuvat pihalla. Punaisia saammekin tänä kesänä runsain mitoin, oksat suorastaan roikkuvat marjojen painosta.


5 kommenttia:

 1. Noloa ostaa kallis kakku kun lapsi täyttää yksi vuotta! Outoa sanon minä!!!

  VastaaPoista
 2. Se on sinun mielipiteesi, kakkupaakareiden onneksi kaikki eivät ole kanssasi samaa mieltä.

  PS: Minun mielestäni on noloa huudella anonyyminä.

  VastaaPoista
 3. Oikein nolottaa kun ostin yksivuotissynttäreille kakun. Miten kehtaankin.. :D Ja pääsin jopa helpolla kun en itse tehnyt, hyi minua!!!

  Toivottavasti ne tuhannet muutkin häpeää, jotka ovat tehneet samoin!!

  VastaaPoista
 4. Ette ees ymmärrä huumoria!! :D tottakai se on kiva juttu ni pääsee helpommalla.... :)

  VastaaPoista
 5. Minusta on kivaa ostaa kakku leipomosta:D pääsee helpolla ja on hyvää^_^

  VastaaPoista