keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Elistä puuhaa,kun tuo Iskä taas pyyhälsi metsässä rinkiä ja reilu kaksi ämpärillistä puolukoita tuomisina. Laskettiin imuriin kiinnitettävällä puhdistuslaitteella ja aloin katsomaan, että jotain hassua tässä nyt on

Mikä ei kuulu joukkoon?

...pikkuisen pieni sieni pilkisteli puolukoiden joukossa - söpönen <3

Taas tipahti valmista puikoilta, tästä langasta tykkään paljon sen värityksestä erityisesti, kestävyys sukkina onkin sitten arvoitus.

Keskiketterällä on opiskelujensa ihka eka etäpäivä, eli hän nukkui pitkään ja pelaa nyt vintissä 'änäriä' (NHL-kiekkopeliä Pleikkarilla). Ihmeen reipas poika on ollut, vaikka kouluaamuina herätys on 05:30, jotta ennättää linja-autoon tunniksi torkkumaan ja kaupungissa sitten toisella autolla pieni matka vielä ennenkuin on koululla juuri ja juuri kasiksi kun tunnit alkavat.

Melkoiset on meidän 'unijukan' aamut ja kotiin ennättää aikaisimmillaan neljäksi. Opiskeluistaan on kuitenkin (ainakin vielä) niin innoissaan, että iloisesti lähtee aina linkulle. Niin kovin kiitollinen olen siitä että pääsi tuonne kouluun! Päijät-Hämeen seudulla on aika hankala päästä kouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti