tiistai 18. syyskuuta 2012

Pakko hehkuttaa!

Jippii, olen voittanut arvonnassa! Kerrankin minäkin! Palkinto on toki tulossa vasta myöhemmin, mutta oli ihan pikipakko pikkusen voittajan riemua hehkuttaa tänne heti kärkeen.
Voitin PrettySales-blogin arvonnassa suloinen pienen PO.P-neuletakin, minullehan se ei toki mahdu eikä Nupullekaan, mutta onhan tuolle käyttäjä tulossa  ;)


Tänään on taas sairaalapäivä, tylsä ja tympeä - otan kutimen mukaan niin ne kaksi tuntia linja-autossa sujuu kivammin.
Kun kohta lähden pääsen kotiin vasta iltapäivän jo ollessa pitkällä, tää on tätä ajokortittomuutta maaseudulla...mutta oma valintahan asuinpaikka on, turha siitä on jatkuvasti valittaa!

Iltasella taidan koluta laatikoita ja kaappeja, jotta saan Kultapisteen Buzzailuni käyntiin. Etsiskelen esiin kaikki joutavat parittomat kultakorvikset ja katkeilleet tarpeettomat ketjut...ei sillä että niitä järin mahdottomasti olisi, mutta joitain nyt kuitenkin.
Niin siis, minäkin sain nyt ensimmäisen Buzzador-'toimeksiantoni' ja testaan tuota Kultapiste.fi palvelua, mutta siitä lisää myöhemmin ihan kokonaisen postauksen verran.

2 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, siitä se voittoputki aukeaa, toivottavasti.
  Sama se on täälläkin noitten asioimiskäyntien kanssa. Pienimmänkin asian takia ensin odotellaan linja-autoa ja sitten huristellaan paikanpäälle ja taas odotellaan linja-autoa, että pääsis takaisin kotia. Koko päivä tuhraantuu mitättömimmänkin asian takia. Onneksi neuleet ja virkkuut on sentään olemassa, minullakin semmoinen aina laukussa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullapa kävi taas onni, eli putki tais aueta ;)

   Iskä meinaan pääsikin kesken työpäivänsä hakemaan minut sairaalalta kotio, ja hienosti ennätin pienen neuleenkin tikuttaa reissullani.

   Poista