perjantai 21. syyskuuta 2012

Lääkärissä

...tänään taas vaihteeks kävin sairaalalla. Kuntoustutkimusyksikössä on systeemit meneillään ja lääkärin tutkivan silmän alla olin tänään. Koen, että lääkärini on tarkka ja pätevä - huolellinen...laittoi lähetteen moniin kokeisiin, olen siitä ilonen vaikka se tietääkin taas montaa kallista ja työlästä, raskastakin reissua. Ehkä jotain selviää, toivon niin!

Jotain jo selvisikin, muistini on hyvä ja oppimiskyky sikäli kohdallaan, koulutukseen siis voin hakeutua kunhan vaan selkiytyy sopiva ala....tätä aletaan selvittelemään toisaalla, eli työ- ja elinkeinotoimiston kanssa. Nyt kun masennus alkaa hiljalleen hellittää otettaan näyttää tulevaisuus ainakin varovaisen valoisalle...sanotaan nyt että ainakin tänään  =)  tiedän kyllä, että toisenlaisiakin päiviä on edessä.

Flunssa pamahti päälle eilen aamulla kun heräsin. Nenä valui ja pää painoi tonnin. Tänään pää oli jo kahden tonnin painoinen ja yskä kiusaa, väsyttää. Kaikkia niveliä pakottaa. Onneksi on marja-aroniamehua! Ja mustaviinimarjamehua! Ja monivitamiinipillereitä! Ja valkosipulia! JA VILLASUKAT! Ja torkut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti