lauantai 22. syyskuuta 2012

Turhauduin ja kyllästyin

....siitä seuraa nyt blogitauko.


Blogissani vierailee päivittäin kymmeniä kävijöitä, kommentteja saan erittäin harvoin....tympäännyttää kirjoittaa itselleen.

Jatkan kun tuntuu jälleen sille.

Ihanaa syksyä teille ihan jokaiselle! Voimia tuuleen ja sateeseen!

17 kommenttia:

 1. Voi sua :(
  Kommentointi on jäänyt liian vähään. Syksyllä on vaan kaikkea ylimääräistä. Syksy masentaa ja ei vaan saa aikaiseksi edes kommentoida.
  Voimia sinne ja hyvää syksyn jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. No voi. Älä nyt kokonaan meitä jätä. Minäkin olen yksi täällä kävijöistä, mutta huono kommentoimaan. Toisaalta sain eilen haukut siitä, etten kommentoi kommentoijia.

  VastaaPoista
 3. Tulehan takaisin, kun olet taas siihen valmis. Yritän minäkin skarpata kommentoinnissa. :-)

  VastaaPoista
 4. Käyn katsomassa blogeissa mitä kellekin kuuluu, olen vaan aina ollut huono kommentoija. Vaikken kommentoi ei se tarkoita etten lukisi kirjoituksiasi. P.s. tykkään blogeista joissa on elävää elämää ja tavallisia arkisia juttuja, eli sellaisista jutuista joita siekin kirjoitat. Palaathan takaisin kun siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 5. tuttu fiilis. välillä voi olla satakin kävijää kommentoimatta... onhan se vähän tympeä fiilis kn ei tiedä kuka käy ja mitä tuumaa, vuorovaikutus on kuitenkin ainakin mulle bloggaajana tärkeää. Ja jopa ne "moi, kävin" tyyppiset kommentit ilahduttaa.
  Se on tää bloggaamisen suola ja sokeri, toiset jutut on ihan syvältä toiset superia! ;)
  tuu kummiskin takas! :)

  VastaaPoista
 6. Eksyin blogiisi ja jumahdin lukijaksi.
  Odotan (kahlasin vanhoja postauksiasi läpi) uutta materiaali ;)
  Sitten kun olet valmis..
  Ja tiedän, samaa näkee, tilastoista, että MONI käy, mutta kommentteja ei ole. Se tuntuu, kuin seinille juttelis..on se vaan tärkeetä se että saa kommentteja, vaikka vain, kuten edellä oleva sanoi "moi, kävin", on tärkeä kirjoittajalla.
  Tsemppiä syksyyn ♥

  VastaaPoista
 7. ...ihania kirjoitusvirheitä heti aamusti :) MateriaaliaA ja kirjoittajallE :) -köh. :D

  VastaaPoista
 8. Blogissani käy 200-300 lukijaa päivittäin, kommentoijien osuus on 1-3% luokkaa - ja luulen sen olevan samaa tasoa useimmillabloggaajilla.
  Vaan älä jätä meitä -palaa takaisin,kun aika on kypsä! :oD

  VastaaPoista
 9. Usein se kommentointi jää, vaikka ahkeraan blogissa vierailisikin. Itse olen yrittänyt opetella jättämään edes pienen kommentin. Vakiblogeissa, joissa vierailen melkein päivittäin, niin en jaksa ihan jokapäivä kommentoida.

  VastaaPoista
 10. Kommentti ilahduttaa itseäni aina ja tykkään muillekkin jotain nättiä kirjoittaa, koska tiedän miten muutama pieni kaunis sana voi ilahduttaa kun niitä myös tarkoittaa.

  VastaaPoista
 11. Kaikkien teidän kommenttinne tähän ruikutukseeni olen lukenut ja jokainen niistä on piristänyt - paljon!

  Ei mua varmasti ihan oikeesti kauheena ole edes harmittanut kommenttien puute vaan ihan muut asiat, välillä vaan yhdistän asiat tälleen pöhkösti :)


  Kiitos teille - ystävät!

  VastaaPoista
 12. Ihan selvää syysmasennusta, se laittaa itse kunkin välillä ruikuttamaan =). Onneksi näyttää jo menneen ohi =)
  Täytyy myöntää, etten minäkään aina kommentoi . Välillä vaan ei keksi, ei jaksa tai on joku muu hyvä tekosyy. Itse kyllä odottaa aina toisten kommentoivan.
  Vaan mitäs noita suremaan. Nyt sinulla ainakin näkyy olevan kommentteja ♥

  VastaaPoista
 13. Olen huomannut, että mitä enemmän itse kommentoi, sitä enemmän saa kommentteja. Sinun kommenttisi blogissani toi minut tänne kommentoimaan... Tsemppiä!

  VastaaPoista
 14. Tulin taas :)
  Onneksi olkoon. Armas on arponut ja sinä voitit. Laitan vielä sähköpostia sinulle.

  VastaaPoista
 15. Älä nyt lopeta, kun mie just löysin tänne.
  Olet tehny kauniita käsitöitä ja elämämakuisia tekstejäsi on hyvä lukea.

  Kommentit on tärkeitä, niistähän me tiedämme mihin suuntaan blogia viemme, kyllä minuakin harmittaa kun sanotaan, "luen blogiasi, mutta en viitti mitään kommentoida"
  Kiiotksia ja kehuja meistä ei varmasti kukaan "kerjää" pyytämällä kommnetteja, mutta vuorovaikutusta, lukijoiden ja.itsemme välillä kylläkin.
  Jaksamisia sinulle

  VastaaPoista
 16. Kommentit ovat tärkeitä ja ehkä on hyväkin, että muistuttelit meitä tästä asiasta. Toivottavasti jatkat kirjoittelua tänne blogiisi.

  VastaaPoista
 17. Tulin suden kautta katsomaan blogiasi ja liityin heti lukijaksi. Ja myös kommentoin! :))

  VastaaPoista