torstai 20. joulukuuta 2012

Jotain pieniä askareita


...tulipas tehtyä taas kerran syttyruusuja. Meillä ne on käyttötavaraa ja siksi en liiemmin niiden ulkonäköön panosta, teen vähän sinnepäin

pääasia, että syttyy :)Virkata kitkutin hätäpäissäni läjän patalappuja/pannunalusia joulukukkien tilalle muistamisiin.


Tämä on olevinaan sydänpatalappu, toinen puoli on tuota vaaleaa beigeä. Jostain syystä kuva halusi kääntyä noinikkään kyljelleen.
Tänään olis pitänyt siivota, siitä kai äkillinen askarteluinto...huovutin saippuoitakin(pesukoneessa), mutta ne on vielä kuivumassa. Kuvaan myöhemmin jos muistan. 

Jouluvalmistelut on ihan alkutekijöissään ja saattaa pysyä sillä tolallaan vielä jonkin aikaa, kun ei oikein nappaa nyt - odotan kai sitä viimetippaa  :)Ja hei, juolahtipa mieleen steariiniä sulatellessa päivällä että kynttilöitä ostaessa kannattaa kiinnittää kynttilän painoon huomiota. Ihan samankokoiset kynttilät voi meinaan olla ihan eri painoisia ja kevyemmässä on ilmaa...jos se on suoranaisesti reikinä niin polttaminen voi olla jopa vaarallista...juu eipä mulla muuta

MOIKKA MOI!

8 kommenttia:

 1. Kauhean nättejä taas kaikki :) Mää hirveesti tykkään sun väriyhdistelmistä :)

  VastaaPoista
 2. Oletpa sie tehny monta kaunista patalappua, jouluisia värejäkin olet käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä kun saisi aikaiseksi laittaa pakettiin ja käydä pudottelemassa saajilleen :)

   Poista
 3. Patalappu on kieltämättä ihan joulutähden näköinen!! Ja ainakin meikäläiselle paljon mieluisampi kuin se kukkakaupan versio! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähti-patalapun (http://www.eilentein.com/2011/10/tahtipatalappu.html)
   ohjeella nuo väkästin.

   Täytynee muutama tehdä itsellekin, nämä meni lahjoina maailmalle. Jospa kokeilisi vaikka keväisillä väreillä...tai oikein talvisilla kylmillä väreillä.

   Poista
 4. Heh, mie kävin maanantaina Imatralla. Eräässä puodissa oli sytykeruusuja 8 tai 10 kpl paketti 8€. Kauniita ja mielenkiintoisen näköisiä nuo patalappukukkaset. Vaikka ilahdun kukista, niin ilahtuisin ihan yhtä paljon tuollaisesta kukastakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui miten kalliita, mutta tietysti jos noita tekis oikein tosissaan niin meneehän siihen aikaa ja steariinimassakin ois hyvä värjätä, jotta sais ruusuista kauniimpia.
   Omaan käyttöön passaa kyllä näin oikein hyvin ja mukava ajatella että on arvokkaita kukkasia :)

   Patalaput saivat hyvän vastaanoton ja muutama on pyydetty jo tehdä lisääkin...linkitin tuohon edellisen kommentin vastaukseen ohjeen tuohon malliin - suosittelen, on joutuisa ja helppo tehdä.

   Poista