keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Uudenvuoden "lupaus"

Minäpä arvelen, että ensikertaa piiiiitkästä aikaa on sellainen ns lupaus, jonka saan jopa toteutettua ja siksi uskallan sen julkaista.

Teen itselleni ihan ikioman Neulojan Aakkoshaasteen,
neulon vuonna 2013 jonkin työn aakkosten jokaisella kirjaimella.

Näitä vastaavia on erilaisissa yhteisöissä, mutta haluan nyt tehdä oman ja omaan tahtiini etenevän.

Tarkoitus olisi edetä aakkosjärjestyksessä, mutta mikäli joku erityinen tarve ilmenee "väärän" kirjaimen suuntaan niin onhan se tehtävä ja sen saan laskea haasteeseeni mukaan. Ohjeen pitää olla oikeasti nimetty juuri sillä kirjaimella, jota se haasteessani edustaa...tai sitten teen itse sopivan nimisen neuleohjeen, mutta se täytyy olla sitten kanssa itse tehty eikä pikkuisen muunneltu ja nimetty vaan sopivasti (EI HUIJATA!!)

Teen (jos osaan) oman välilehden Aakkostöilleni ja siellä julkaisen jokaisen työn ja sen ohjeen ainakin linkitettynä sinne mistä sen olen löytänyt (kunnia sille, jolle kunnisa kuuluu).

Että tästä lähdetään...


...ensi vuonna,
nyt neulon Virtain rasoja, joista kerron sitten lisää kun ovat valmiit mutta ensihätään voit katsoa täältä että mistä on kyse.14 kommenttia:

 1. Hei, hienoa, ihan mahtava idea!!
  Innolla jo modtan tuotoksiasi!! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itteekin oikein jännittää :)

   Koitan vaan olla suunnittelematta seuraavia töitä etukäteen niin jännitys ja mielenkiinto säilyy - itteeni taas huijaan

   Poista
 2. Tumput näytti ihanalta sekä oikein että väärinpäin :) Sää olit vaihtanut blogin pohjankin, hyvältä näyttää sekin :) On niin kylmä pakkaspäivä, että tekisi mieli hieroa käsiä tuohon uunin kuvaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki, muutos tekee hyvää mun päälle :D

   Noihin Virtain rasoihin liittyy henkilökohtainen sidos, joka tekee niistä mulle tärkeet...nyt on jo toiset tulossa, mutta "kirjonnat" on tekemättä ekoihinkin, joten en esittele vielä.

   Poista
 3. Aivan mahtava idea, kiva seurata millaisia täitä neulot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan itekin suurella kiinnostuksella, nyt vaan pitäis ostella ihan kaikenlaisia lankoja (PALJON) että voi sitten toteuttaa vaikka mitä töitä ;) vai miten se nyt olikaan

   Poista
 4. Hieno idea! Kuvia täällä odotellaan....

  -Markka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka ajattelin etten liikaa suunnittelisi etukäteen haasteen töitä, on kummasti silti aakkosten ekoilla kirjaimilla alkavien neuleiden ohjeita tullut bongattua =)
   Nyt puikoilla kuitenkin jotain ihan muuta.

   Poista
 5. Ihana idea, hieno keksintö.
  Laitan sinut seurantaan, jotta ei mikään työ mene näkemättä :)

  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Tämänkaltaisia aakkoshaasteita on ollut ainakin Ravelryssä, mutta en rohkene sellaiseen mukaan. Koekilen näin ominpäin vaan.

   Mukava saada sinut lukijaksi.
   Leppoisaa loppuvuotta!

   Poista
 6. Vau, onpas mielenkiintoinen haaste, jonka olet itsellesi laitellut :) Ja ihanat nuo Virtain rasat, melkeinpä pitäisi minunkin kokeilla, naapurissa kun asutaan :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, on kiva tälleen puolijulkisesti kokeilla kuinka onnistun. Noihin ryhmien haasteisiin en oikein hirviä lähteä mukaan...tarvii testata ensin.

  Rasat on ihan superihanat ♥ aion tehdä niitä monet ja vastoin perinteitä myös eri väreillä ja variaatioilla...mielestäni se on elävää kansanperinnettä ja siksi ihan hyväksyttyä.

  VastaaPoista