lauantai 9. helmikuuta 2013

BLÄÄÄÄÄÄÄÄHHHH.........ihan mälsää!

Periaatteessa me ollaan parannuttu, mutta kukaan ei oo silti ihan ok. Tauti roikkuu tai jotain. Ja mulle tää kevättalvi (kyllä, olen päättänyt että nyt on jo kevättalvi!) on vuodenajoista hankalin...masennus aina kömpii vahvemmin päälle kun valo lisääntyy ja kaikkialla puhutaan valon voimaannuttavasta vaikutuksesta.

Paitakudin on ärsyttävän painava...ja joo melki valmis, mutta ei pätkääkään kiinnostava. Olen virkkaillut pieniä lappusia yhteen toiseen juttuun ja aina yhden lapun jälkeen PAKOTTANUT itseni nitkuttelemaan pari kerrosta ihan liian tylsää hihaa.
Kuvailen niitä jos eiku SITTEN KUN valmistuvat.

Yhdelle lahjalle oli tarvetta ja nitkuttelin tuolla FB:ssä pyörineellä kuviolla miesten lapaset, mielestäni lahjottavan huumorintajuun sopivat - toivottavasti käsiinkin.
Musta lanka 7-veikkaa ja vaalea Kuka, pätkävärjättyä.

Kämmenpuolen kuvio on tällänen....ööö...viritelmä.

Kuviota nitkutellessa mietin, että onkohan tämä homoeroottinen kuva...molemmilla kun on sarvet?!

Aamupuhteilla, kahvikuppini kanssa tarrasin vaihteeksi trikookuteisiin ja aloin virkkailla ....jotain, mutta homma jäi kesken...


...MITEN NIIN MUKA TIUKKA KÄSIALA??????? 
Koukku siis kokoa 7 ja Novitan muovinen...ja taidan laittaa reklamaation...en vääntänyt edes, ihan vaan virkkasin.


Kohta mieli kohenee, kun Nuppu tulee Ämmittelemään pariksi yöksi - siitä tykkään kovin! ♥

*   *   *

Ai nii ja ihanan Kikin arpoma kaunis kranssi on lopultakin noudettu "postista" (Ärrältä)
♥ Kiitos Kiki ♥

12 kommenttia:

 1. Jopa ikämies nauroi tuolle hirvipariskunnalle, hauskat lapset:)
  No olipa heikko koukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tuntuu, ettei ihan noin pienestä sais mennä koukku poikki, mutta onneks noi kuitenkin on aika edullisia :)

   Nuo "rykimälapaset" on kyllä hauskat, vaikka en ihan välttämättä justiinsa omaan käyttöön sellaisia ajatellut nitkutella.
   Monta kertaa niiden ohjetta facebookissa kattelin, sillä silmällä ja nyt oli oivallinen tilaisuus ne tehdä...lahjan saajalla on sellainen huumorintaju että varmaan osuu.

   Poista
 2. Mää usein selitän äidille näitä sun kutomistöitä. Mitenhän mää saan selitettyä homoeroottiset hirvilapaset :D Mies kyseli, että mille mää oikein nauran niin, että tietokoneen näyttökin tärisee. Mää näytin vaan kädellä, että nyt ei pysty. Näytin sitten kuvaa, kun sain naurulta vähän henkeä :D Ole hyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, paha sanoo kun en tunne sun äitiä, mun äiti sen sijaan käy blogissa ite lukemassa ja on siis jo varmaan noi nähnyt.

   Pakko tunnustaa, että hetken harkitsin jättää noi postaamatta...aattelin ettei ihan kaikki tuon kaltaista huumoria ymmärrä, mutta toisaalta mun blogi = mun säännöt! Pohjimmiltaan tän blogin tarkoitus on kuitenkin alunperin ollu tallentaa käsitöitä itselle muistiin.

   FB:n puolella sain jo tilauksenkin tuollaisista ;) tosin siinä kainona toivoimuksena oli heterot hirvielikot!

   Poista
 3. Vastavoimaa täältä kaupungista <3
  Kokeilepa masennuksen torjumista muistelemalla niitä kesäiltoja, kun meidät kaksi ahdettiin sinne pieneen lippukoppiin kauniina kesäiltana - ei ollut meidän vika, jos ei tanssi-ilta ollut onnistunut :D


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oon kyllä muistellu - useinkin, vasta eräänä päivänä Iskälle selvitin, että sellasta mun on just ikävä...lavakeikkoja ja teitä järkkärinaisia sieltä. kaikkee hulluttelua ja yhteishenkeä ja sitä lavatanssien tunnelmaa.

   Poista
 4. Täällä näytin miehelle: "katto mitkä lapaset!" Ja mies hörisi ääneen :) :) :) taitaa aueta paremmin äijjille toi lapasen kuviohuumori ;) Hauskat kyllä.
  Mulla on sellainen "penaali" jossa 2,5-9mm koot virkkuukoukuista, metallisia..ne on ihania, värikkäitä, kestäviä, mutta toi metalli on aika kalskea käyttää ja hinkuttaa kättä kun virkkaa jotain kauemmin.
  Nurinkurista. Eikö valontulon pitäisi piristää? Tosin mikä mä olen sanomaan kun oli vuodenaika mikä tahansa, ihan yhtä koomassa oon. Kevättalveksi tätä vois jo sanoa. Linnut laulaa jo kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans veikkaan, että on enempi miehistä kivat noi lapaset :D

   Mulla on kanssa kokoja 1,25-6 metallisina, mutta koosta 7 ylöspäin muovia. Pakko sanoo, että muovisilla tykkään paremmin virkata enkä niitä pienimpiä koukkuja oo kyllä juurikaan virkkaamisessa käyttäny...ei oikein käsi eikä hermot kestä ohkaista lankaa ja pikkuista koukkua :) Tämäkin on asia johon toivon parannusta ranteen leikkauksen myötä.

   Kevätväsymys on aika yleistä, vaikka ei siitä kauheasti puhutakaan, liittyy muistaakseni jotenkin unirytmiin ja serotoniiniin...mulla ehkä kuitenkin enemmän siihen, että meidän suvussa/perheessä pahat asiat usein tapahtuu juuri kevättalvella ja keväällä.

   Poista
 5. Todella kauniit lapaset, nuo väritkin niin ihanat.
  Parempaa vointia sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Pikku Nupun vierailu ämmilässä on aina sellainen kiva juttu ja oon nauttinu pikku-likan seurasta kovasti.

   Poista
 6. No onpas lapaset!! XD Hihi, tiedän heti muutaman (miehen), jotka tosiaan olis tolle huumorille myytyjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo miesten juttu taitaa enempi olla :)

   Poista