keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Edelleen elossa

...vaikka huonossa hapessa.

Sunnuntaina illalla olo oli ok - puolen yön jälkeen wc on tullut tuttuakin tutummaksi, hillitön mahatauti saapui meille!

Nuppu oli viikonloppukylässä ja tarkoituskin oli että maanantaina kotiutuu, mutta HUHUHUhh olipa melkoinen maanantai pienen ikiliikkujan ja oman ripulin kanssa.
Käsiä pistän kuitenkin ristiin, ettei (ainakaan vielä) tauti ole pikkuiseen iskenyt!

Tällä hetkellä mun pitäis olla äiten kanssa lähestymässä Tallinnaa...vuorokausi laatuaikaa, yö hotellissa ja kässykauppoja - YHYYYYY. Vatsassa purluttaa KOVAA ja edelleen juoksuttaa...alkaa olla väsy olo, hiki tulee heti kun nousee pyörilleen.
Pojatkin on taudissa, niillä molemmilla enempi oksupuolella, toisin kun mulla. Maitohappobakteereja, mehukeittoa, energiajuomaa, mehua, teetä, raejuustoa, banaaneja jne kuluu JA VESSAPAPERIA!

Tule jo terve päivä!

10 kommenttia:

 1. Kiitos vierailusta vaarin sivuilla. Kivoja lapasia löysin täältä ja muutenkin harmooniset sivut.
  Parempaa vointia toivotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vaari ja tervetuloa lukijaksi!
   Tänään, ehkä ystävänpäivän kunniaksi(!?) olo on jo parempi, aamukahvikin maittaa!
   Keskiketterä uskaltautui koulutielle, Juniori jää vielä toipumaan...näyttää siis jo valoisammalta (vaikkakin Iskä on nyt potilaana).
   Käsityötkin vetää taas puoleensa, ja muutaman päivän makoilu on kasannut melkoisen kotityömäärän tehtäväksi mutta ei ole lainkaan lannistunut olo. Nakkasin jo peitot ja matot pihalle, tästä se lähtee!!!

   Poista
 2. No voi pee. Te saitte flunssan tilalle vielä kauheemman taudin :( Ja se Tallinnan reissukin meni. Mää lähetän täältä myötätuntoisia ajatuksia. Kaikki hyvät vinkit sää olitkin jo maininnut, niin ei ole mitään lisäneuvoakaan tarjota :) Koittakaa sinnitellä, toivottavasti Nuppu säästyy ja te muutkin alatte mahdollisimman nopeasti voimaan paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki ♥
   Tallinnaan matkataan sitten myöhemmin, muksujen hiihtolomien jälkeen...jossain vaiheessa - onneks se ei sieltä mihkään katoa =)

   Nuppu onneksi (!!!!!!!!) on edelleen terveenä, eikä vienyt pöpöä vanhemmilleenkaan...tai ainakaan eivät ole sairastuneet - helpotus!

   Tänään on jo ihan elämän makuinen päivä (hörps, lisää kahvia...tosin ihan eka mukillinen vasta meneillään...eikä uskalla kohtaloa kiusata toisella ihan hetimiten).

   Blogirästit kierrettyäni isken kaaoksen kimppuun!
   Ihanaa ystävänpäivää ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. ♥ Elossa ollaan (kuorsauksesta päätellen Iskäkin, vaikka nyt onkin potilaana).

   Poista
 4. Onneksi nuo mahataudit menee yleensä nopeasti ohi. Vaan harmittaahan se varmaan, kun Tallinan reissu jäi väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi ja pitää sanoa, että onneksi meillä meni niin ettei yhden vessan taloudessa käynyt isompia katastroofeja vaikka oireiltiin poikien kanssa samaan aikaan! :))

   Tallinna keväämmällä on ihan kiva juttu, joten ensipettymyksen jälkeen ihan ok senkin asian suhteen!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Jotenkin tuntuu, ettei tänä vuonna tältä monikaan perhe säästy...meillä onneksi ollaan selkeesti voiton puolella!

   Poista