tiistai 6. syyskuuta 2011

Sataa sataa ropisee...

Puolukkamehun keittelyä

Leipasin myöskin piirakan eilisen omppu-piirakan ohjetta mukaillen, lisäten raastetun omenan ja noin 2 dl kesäkurpitsaraastetta taikinan joukkoon (ja jättäen piirakan päältä omenat pois).

Pellillinen piirasherkkua katosi makean nälkäisiin nuoriin (ja yhteen vanhempaankin) mieheen ihan hetkessä. Miekkoset ryydittivät piirakan matkaa eilisestä jääneellä marjarahkalla.
Tälläiset kyytipelit sieltä Tampereelta Iskä toi, Brion yhdistelmärattaat erillisellä pehmeällä (kovapohjaisella) kantokopalla. Koppa on Ora ja kokonaan tummansininen. Koko höskällä oli hintaa 21e, joka mielestäni on varsin edukas.
Nyt vaan odotan, että milloin pikku-Nuppu tulee ämmille hoitoon  :)

3 kommenttia:

 1. Empä oo koskaan tulluu aatelleeksi, että piirakan joukkoon vois laittaa kesäkurpitsaa. Täytyy varmaan kokeilla, kun tuolla kasvimaalla sitä viel riittää. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Oleppa hyvä =)
  Mä raastan kesäkurpitsaa ihan mihin vaan...jopa meidän nirsopetterit (eli perheen kaikki miehet) syö sitä jo ihan jupisematta, eihän se edes maistu juuri millekkään - mehevöittää vaan.

  VastaaPoista
 3. Heipähei!
  Kyselisin, että millaisesta projektimoposta olis kyse, mistä kirjoitit blogissani..?? Josko hyvinkin mopoasia tätä kautta tärppäisi! =)

  Laittaisitko vaikka sähköpostia mulle kotoisaa.arkea@gmail.com ja jos voit sitten vinkata blogissani jos laitat postia, että muistan käydä tuolla sähköpostissa kurkkaamassa!

  Kiitoksia!!
  Heli

  PS. Omenapiirakkaa pitäis täälläkin leivoskella.. näyttää ihanalta tuo edellisen postauksen piirakkasi!

  VastaaPoista