torstai 19. huhtikuuta 2012

Lankailoa

Ihan pakko hehkuttaa (minulle) uutta lankakauppa-tuttavuutta Yarn-Paradisea, josta tilasin tiistaina lankoja ja tänä aamuna mukava ammattiautoilija ne minulle ovelle asti toi. Matka meren ja maitten yli oli sujunut joutuin ja langat olivat juuri sitä mitä odotinkin, nyt pääsen kutomaan häälahjaa sukulaiselle. (Toki olkapää kiusaa, mutta kilkuttelen pikkuisen kerrallaan ja heinäkuuhun on onneksi aikaa).
Tuolla Yarn Paradisessa on tiistaisin erityisiä alennuksia ja siksi juurikin silloin sivuilla kannattaa piipahtaa jos langantarvetta on, muussa tapauksessa en suosittele...sieltä nimittäin löytyy vaikka mitä ihanuuksia, jos kohta aikas ... hmmm... erikoisiakin langankuvatuksia. Nyt sain hillittyä itseni ja tilasin vain ne mitä tarvitsin, mutta....

Tuolla muuten nuo langat myydään pakkauksissa, yksittäistä kerää ei käsittääkseni voi ostaa.

Nyt kimmahdan hernesopan keittelyyn ja munkkitaikinan tekoon...sain pakkomielteisen halun keittää rahkamunkkeja juuri nyt, onneksi taikina on niin pieni että koneeni jaksaa sen juuri ja juuri pyörittää ettei olkapään vihoittelu estä toimittelua.

Aurinkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Miten sinä uskallat/osaat tilata tuolta ulkomailta?Minä arastelen,kun on tuo englannin kielen taito päässyt pahasti ruostumaan...

  VastaaPoista
 2. Tämä oli ensimmäinen tilaukseni tuolta, Saksalaisista vaatekaupoista olen aiemmin tilannut pojille niitä roikkopöksy-vaatteita.
  Aivan hyvin onnistui ja oli melko selkeä tilata, PayPallilla maksoin ja se käykin useimpiin ulkolaisiin nettikauppoihin (luottokortteja en käytä).
  Kyllä mua alkuun jännitti kovasti noi 'ulkomaankaupat', mutta ei ole ollut ongelmia.
  Joskus olen google-kääntäjää tarvinnut avuksi, kun ei omakaan kielitaito niitä parhaimpia ole.

  Rohkeesti vaan ;)

  VastaaPoista
 3. Iiiiih, nyt on kyllä pakko mennä katsomaan niitä kuvatuksia... :D

  VastaaPoista
 4. Hih Paula, mäkin jo oon käynyt seuraav projektiin katsomassa langat...nuukana vaan odottelen josko tulisivat tiistaina tarjoukseen.
  Toisaalta, nyt teen isompaa työtä ja ikäänkuin lupasin itselleni (ja vähän tuolle Iskällekin) etten lisää lankaa osta ennenkuin tämä on tehty...mutta JOS ne on tarjouslankoja niin eihän niitä lasketa?

  VastaaPoista